Vesten sprer intellektuelt idioti Del 1

Av Andre Vltchek den 21 august 2015

conformity

Kunne noen diktator ønske mer? Nesten hele befolkningen i Imperiet tenker nå på samme måte!

Befolkningen er «utdannet» på skoler og universitet bemannet med underdanige og feige lærere og professorer.

Befolkningen er «informert» av hundretusener av servile journalister og «analytikere». Det er nesten ingen avvik fra den offisielle fortellingen.

Gratulerer, Vestens Imperium! Du har lyktes der andre prøvde men feilet. Du har oppnådd nesten absolutt lydighet og disiplin, en total underdanighet.
Og mer enn det: de fleste tror faktisk at de er frie, at de har kontroll. De tror at de kan velge, at de kan bestemme. De er sikre på at deres er den største sivilisasjonen som noensinne er skapt på jorden!
***
Titalls millioner står frivillig i kø  og ber om å bli «utdannet», og til slutt å få en av de offisielle Imperiale akademiske gradene. De ønsker å bli akseptert, sertifisert og rost av herskerne.

Folk tilbyr sine egne bøyde hoder til en kompleks og langvarig lobotomering. I bytte for stemplete biter av papir som kalles diplomer så mister menn og kvinner for alltid deres evne til å tenke selvstendig, til å analysere og å se verden med sin egen individuelle øyne. Som belønning for sin underdanighet vil deres sjanser til få prestisjetunge posisjoner i regimets elitebedrifter og akademi og andre bataljoner dramatisk øke.

Den ekstreme grad av etterlevelse av flertallet av menn og kvinner som lever i våre samfunn gjør gamle bøker som «Fahrenheit 451» og «1984» bare moderat urovekkende. Vår virkelighet «2015» er mye mer psykedelisk, bisarr og skrekkelig … samt skammelig!

De fleste av innbyggerne er nå til og med villig til å betale for disse «pedagogiske» og propaganda- hjerneoperasjoner fra sin egen (eller fra familiens) lomme; de er ivrige til å få dyp gjeld for å bli grundig programmert og indoktrinert. Flere år senere, når alt er over og ingenting er tilbake av deres individualitet, med deres bryst svullet med stolthet, og ofte gråtende de når de får dette stemplete stykket papir som faktisk betyr bare én ting: «Bestått, akseptert og sertifisert – klar til å tjene og til å bli brukt av imperiet og dets fascistiske regime «.

Millioner av utlendinger står i kø for lobotomi også. De som kommer fra de koloniserte og ødelagte landene er ofte de mest ivrige. Barn av elitene er glade for å få godkjenningsstempel fra Imperiet, for å formes og å blandes med massene i Europa eller Nord-Amerika. Etter «eksamen» og etter å ha dratt «hjem», henger de diplomene sine på veggen, legger til noen titler på visittkortene sine , øker satsene og krever respekt for deres vestlige væremåte og deres intellektuelle samarbeid med Imperiet. Så blir mange av dem opptatt av å rane og videre indoktrinere medborgerne sine på vegne av Vesten.

I mange land er det ingen grunn til å selv å forlate. Vestlig hjernevasking er lett tilgjengelig gjennom utallige private kristne og «internasjonale» skoler, gjennom kirker, «kulturelle institusjoner», og selvfølgelig gjennom «underholdning».

Selv slike land som Kina, som kan regne med mye større og eldre kulturer enn Vesten, blir nå fryktelig påvirket av sine egne sønner og døtre som er programmert til å tro på den vestlige sivilisasjons storhet. De ble enten indoktrinert på vestlige «pedagogiske» fasiliteter i utlandet eller ved hærskarene av Vestlige «lærere», «akademikere» og predikanter som er stadig mer opptatt med å reise rundt og spre sitt giftige evangelium over hele verden.
I stedet for å bli gitt en mangesidig og flerkulturell kunnskap har elever og studenter fått nøyaktig beregnete doser indoktrinering en metode som har vært vel testet i løpet av århundrer med imperialisme og kolonialisme. Slik vet Imperiet svært godt hvordan man skal manipulere det menneskelige sinn. De som blir voldtatt blir tvunget til å tro at de blir kjærtegnet. De som kritikkløst ble ranet blir lært opp til å lovprise kolonimaktene for å ha bygget opp deres administrative bygninger og jernbaner, og folk «hjemme» er instruert til å ikke føle noen skam for sin fortid og nåtid.

I stedet for å bli oppmuntret til å tenke selvstendig, i stedet for å bli bedt om å revolusjonere selve deres tenkemåte blir folk hemmet inn av strenge intellektuelle tvangstrøyer.

Mot og uavhengig tenking blir systematisk bakvasket og fornedret. Opprørske sjeler er merket som «uansattbare», nesten som antisosiale.
Feighet, underdanighet og middelmådighet er forfremmet og markedsføres av den ekstremt komplekse og mangefasettert system av propaganda, reklame, «kultur-og underholdning » og media.
I et fullt ensrettet verden der selv «kultur» og media tjener Imperiet og dets nyliberale næringsinteresser, er de nye menn og nye kvinner blir formet av intellektuell leire og deretter satt på massive pidestaller: alle pidestallene høy og tynn, alle velartikulert og høylytt gulper opp klisjeer, de unngår nøye reelle problemer, kommuniserer intensivt med hverandre om ingenting mens de forblir sjokkerende uvitende om verden.
De nye Mennesker – de er alle smilende, alle med veldig kult utseende. De kjører de nyeste bilene og holder moderne dingser i hendene. De er selvsikre og uendelig egoistiske. Ræva blir stadig mer og stereotypisk «perfekt».

Mange av dem er på beroligende midler, på antidepressiva eller på narkotika, de fleste av dem er elendige, usikre på seg selv, misfornøyd med jobbene sine, ulykkelige med familiene sine, ute av stand til å finne eller beholde sine andre halvdeler. Alt dette vises selvfølgelig ikke ! På overflaten ser mange vestlige menn og kvinner ser henrivende ut!
De italienske og tyske fascistene prøvde desperat å lage denne typen på utsiden selvsikker, men lydig, rase av super-mennesker.
De mislyktes.
Men dette Imperiet lykkes! For første gang i menneskehetens historie er det en sjanse for at robotene faktisk vil erstatte mennesker. Ikke Roboter produsert av plast og metall, men mennesker omgjort, gjenvunnet til Roboter.
Den italiensk fascisme, den tyske nazismen, den amerikanske korporativismen , imperialisme, rasisme, kolonialisme, eksepsjonalisme, propaganda, reklame, «utdanning» – de har alle blitt kunstmessig sammenvevd.
Gratulerer, Imperium! Du er den første som klarte å standardisere mennesker og deres tenkning!
***

Del 2 av artikkelen

https://wordpress.com/post/97857515/new

Andre Vltchek er en filosof, forfatter, regissør og undersøkende journalist. Han har dekket kriger og konflikter I flere dusin land. Hans seneste bøker er :Exposing Lies Of The Empire” og “Fighting Against Western Imperialism.Diskusjon med Noam Chomsky: On Western Terrorism.. Point of No Return  er hans kritikerroste politiske roman . Oceania – en bok om vestlig imperialisme I det sørlige Stillehavet. Han utfordrende bok om Indonesia:“Indonesia – The Archipelago of Fear”. Andre lager filmer for TeleSUR og Press TV. Etter å ha levd mange år I Latin-Amerika og Oseania lever og arbeider Vltchek for øyeblikket I Østasia og Midtøsten, Han kan kontaktes via hans  webside eller via hans Twitter.

Advertisements