Skribenter

Navnet på bloggen er uhøytidelig, men innholdet er alvorlig. Her var det meningen å lage en vakker innholdsfortegnelse med biografier over forfatterne som er oversatt. Det er umulig å vedlikeholde dette systemet, så fra nå av skal jeg i stedet prøve å ta med en kort biografi under hver tekst.

 

6 kommentarer

    • Consortiumnews er en utmerket nyhetskilde, jeg leser den også selv. Bare gjør et søk på Midt i Fleisen for å se noen saker jeg oversatt derfra.

      Den eneste klagen jeg har på Consortium News er at de holder litt tilbake for å ikke bli stemplet som for langt fra mainstream-journalistikk.

      Liker

    • Er du klar over at det var Russerne som slo Nazistene? Det gikk med 20 russere for hver vestlig. Verden hadde klart seg fint uten USA. Da hadde vi kansje sluppet Krigene i Korea, Vietnam, Iraq og kupp/omveltninger som har drept millioner f.eks i Cambodia, Indonesia og Sør-Amerika. Jeg har ingenting mot det Amerikanske folket, men et Imperium er og blir et Imperium. Skal ikke vi i Vesten liksom være bedre?

      Liker

  1. Glad for å ha blitt tipset om din og Knut Lindtners blogg. Takk! Mulig jeg lager min egen snart på balanced-living.no Mer helse, «ny» vitenskap, filosofi og dybdepsykologi, mindre politikk og nyheter, men med samme formål 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar