79,4 prosent av Covid 19-dødsfallene i Storbritannia er nå fullvaksinert

UK Health Protection Agency prøver å bagatellisere tallene.

Av dr. Hannes Strasser

I månedsvis har ulike «eksperter», politikere og virologer bastant forklart oss at vaksinasjonen beskytter mot alvorlig sykdom. Etter at påstandene om at vaksinerte personer ikke lenger kunne bli smittet og ikke kunne spre en infeksjon i det stille har forsvunnet, er dette siste store argumentet for vaksinenes effektivitet nå blitt foreldet.

UK Health Security Agency (UKHSA) er det offisielle byrået til den britiske regjeringen. Det er ansvarlig for å beskytte helse og bekjempe Covid-19-pandemien i Storbritannia. En stund nå har det publisert ukentlige «Covid-19 vaccine surveillance reports», det vil si oversikter over Covid-19 vaksinasjoner.

I uke 41 til 44, fra 11. oktober 2021 til 7. november 2021, døde totalt 4135 personer i alle aldre i Storbritannia av Covid-19, innen 60 dager etter en positiv Covid-test. Av disse var 3284 vaksinert to ganger. Det er utrolige 79,4 prosent!

Disse tallene er skremmende. Den 11. november 2021 var 68,7 prosent av den totale britiske befolkningen fullvaksinert (x2). Dette betyr: I Storbritannia er andelen av de som fikk 2 injeksjoner blant de som har dødd av Covid-19 nå høyere enn vaksinasjonsraten i befolkningen!

Tallene, som kun har vært publisert så detaljert i noen uker, er meget informative på flere måter. Dødsraten er generelt lav opp til 50 år, både for vaksinerte og uvaksinerte. Etter det, øker den mer og mer med alderen.

I aldersgruppen 30 til 39 år døde 29 uvaksinerte og 13 fullvaksinerte personer. I aldersgruppen over 80 år døde imidlertid 185 uvaksinerte og 1764 fullvaksinerte. Tar man med vaksinasjonsratene i aldersgruppene, døde 65,6 fullvaksinerte per 100 000 personer og 142,3 per 100 000 uvaksinerte av (eller med) Covid-19 blant de over 80 år.

Den statistiske reduksjonen i den absolutte risikoen (ARR) for å dø av Covid-19 ble redusert med bare 0,07 prosent i aldersgruppen over 80 på grunn av vaksinasjonen: fra 142,3/100 000, det vil si 0,14 prosent, til 65,6/100 000 – 0.07 prosent!

UKHSA viser alle disse tallene presist, men prøver å relativisere dem med argumentet om at man ikke bør sammenligne dødsratene mellom uvaksinerte og vaksinerte fordi andre faktorer også kan spille en rolle (som forskjellig oppførsel til vaksinerte og uvaksinerte). Så langt har det blitt hevdet at vaksinasjonene ville fungere veldig bra, men nå som tallene viser det motsatte, forsøker man å bagatellisere dem.

Som forklaring opplyser UKHSA også at med stadig flere vaksinerte øker også antall smittede, syke og døde vaksinerte. Denne forklaringen er i seg selv en innrømmelse og en unnskyldning for vaksinenes dårlige effektivitet, for hvis vaksinasjonene virkelig reduserte alle infeksjoner, sykdommer og dødsfall hos vaksinerte med de 95 prosentene som gjentatte ganger har blitt hevdet, så ville ikke så mange vaksinerte uke etter uke bli syk og dø av/med Covid.

I tillegg erklærer UKHSA plutselig at de som døde i risikogrupper kan ha dødd av eller med Covid-19. Dette argumentet gjelder selvsagt også uvaksinerte og skiller seg derfor heller ikke ut. Det som gjør UKHSA-tallene enda mer dramatiske er sammenligningen over tid.

For fire uker siden var 75,6 prosent av de som døde av Covid-19 vaksinert. Antall vaksinerte Covid-19-dødsfall øker raskt og betydelig. Aktuelle tall fra Sverige – rundt 70 prosent av Covid-dødsfallene var vaksinert – bekrefter dataene fra Storbritannia. Og også i Sentral-Europa dør stadig flere som er vaksinert av Covid-19.

Du kan snu det og sette det i perspektiv: de nåværende vaksinene er ikke på langt nær så gode som håpet og hevdet, tvert imot: magasinnet Science publiserte en godt mottatt artikkel i august 2021 der det ble uttalt: «Vaccines work, but not well enough.» Og WHOs direktør for Europa sa det kort og konsist i oktober: «De nåværende vaksinasjonene vil ikke avslutte pandemien, og det er grunnen til at statene må vurdere alternative strategier.»

UKHSAs detaljerte tall må følges opp i fremtiden. Hvis denne trenden fortsetter, er det å frykte at effektiviteten av vaksinasjoner vil fortsette å synke ned mot null. Noen forskere forventer til og med en forsterket dødelighet av Covid-19-blandt vaksinerte mennesker på grunn av såkalt ADE,  «antibody dependent enhancement» (forsterking av infeksjon på grunn av vaksinasjonen).

Kilder:

https://corona-transition.org/79-4-prozent-der-aktuellen-covid-19-toten-in-grossbritannien-sind-zweifach

UK Health Security Agency: COVID-19 vaccine surveillance report Week 45 – 7. November 2021

UK Health Security Agency: COVID-19 vaccine surveillance report Week 4 – 10. Oktober 2021

Daily Mail UK: Covid vaccines won’t end pandemic and officials must now ‘gradually adapt strategy’ to cope with inevitable spread of virus, World Health Organization official warns

**********

2 kommentarer

 1. At det er «skremmende» og «overraskende» at galskapen som haugevis av dyktige og vettuge folk har advart mot faktisk nå skjer; your bad. Jeg kjenner trailersjåfører og anna bakkemannskap med null studiepoeng i medisin som har skjønt greia og kjent stanken for over et år siden. Ta dere sammen! 😉

  Liker

 2. Vi går vel mot 70% global «reduksjon» av menneskeheten som spådd og fremmet av en viss «rase», blant annet gjennom «Zion Vises Protokoller» som utkom i 1842, gjennom «The Great Reset» av K. Schwab (WEF) og andre.
  Vi KT’ere har advart, forsøkt å si i fra om at det er bedre å være «føre var, enn etter snar», for har man først fått «stoffet» i kroppen er det for sent, ugjenkallelig.
  For det har vi blitt hånet og hundset, spyttet på og «debunked» i lange baner.
  Beklager, men jeg har sluttet å synes synd på de som har tatt/tar «vaksinen» og opplever et helvete før de dør.
  Det er i hver eneste persons egen interesse å vite hva man tilfører sin egen kropp, vet man ikke hva det er så lar man være. Lar man ikke være, tar man det man får av problemer uten å klage, ikke skriker om at alle skal måtte ta samme dritten som idiotene har fått i seg.

  De som frivillig tok dritten for å kunne reise og bevege seg fritt brydde seg ikke om de «uvaksinerte» ble sperret inne i leire, det var til pass for dem om de ikke ville være «solidariske» med «samfunnet».
  Nå skal VI igjen være «solidariske» ved å tvinges til injeksjoner som gjør oss like dårlige som de «frivillige».
  Kun et svar på det: DRA TIL HELVETE!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s