WHO og FN: Før midten av 2022 er planen at 70 prosent av verdens befolkning skal motta gen-injeksjoner

FNs generalsekretær Guterres krever ytterligere åtte milliarder dollar for å sikre «en rettferdig fordeling» av genpreparatene. For ham er den ulike fordeling ikke bare «et spørsmål om umoral, men også et spørsmål om dumhet».

hovedkilde: Telegraph

Slik de som trekker i trådene ønsker det, presser WHO og FN videre med planene om å gi eksperimentelle geninjeksjoner til hele verdens befolkning. Som den britiske avisen The Telegraph opplyser, har FNs generalsekretær Antonio Guterres oppfordret til å mobilisere ytterligere åtte milliarder dollar for å sikre «en rettferdig fordeling» av genproduktene og for å sikre at 40 prosent av verdens befolkning blir vaksinert før året er omme.

Planene til Verdens helseorganisasjon og FN er ambisiøse: innen midten av 2022 skal 70 prosent av verdens befolkning gis geninjeksjoner. Fordi, som Guterres understreker, hvis viruset «spres som en ildebrann i de fattigste landene i verden» vil nye varianter dukke opp.

Guterres advarer:

«Og all vaksinasjonsinnsats i utviklede land vil falle i stykker, og disse menneskene vil ikke bli beskyttet.»

Med dette inntar Guterres samme linje som direktøren for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og sjefepidemiolog i Det hvite hus, Anthony Fauci, som utmalte lignende skrekkvisjoner i begynnelsen av mai 2020.

Den gang sa han at koronaviruset kan spre seg som «ildebrann», den «smittsomme kraften» til korona-viruset kan sammenlignes med «en skogbrann«.

Hittil har mer enn 6,3 milliarder vaksinedoser blitt gitt over hele verden ifølge Guterres, men 75 prosent av disse dosene ble gitt til mennesker i høyinntektsland – som utgjør halvparten av verdens befolkning.

Ifølge Our World in Data har mer enn halvparten av verdens befolkning ikke engang mottatt én dose av en Covid-19-vaksine, beklaget han, og mindre enn fem prosent av afrikanerne er fullstendig vaksinert. I forrige uke kunngjorde WHO til og med at rundt tre fjerdedeler av afrikanske land ikke hadde oppnådd målet om å vaksinere 10 prosent av befolkningen innen slutten av september.

Guterres sier: Ulik fordeling av vaksiner er ikke bare «et spørsmål om umoral, men også et spørsmål om dumhet».

Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHOs generaldirektør, ble også sitert i artikkelen. Han beskriver disse tallene som en «skremmende urettferdighet» og uttaler at dette ikke er et problem med forsyning.

«Det er et fordelingsproblem … med vaksineproduksjon for tiden nær 1,5 milliarder doser per måned over hele verden, er det nok til å nå våre mål, forutsatt at de er rettferdig fordelt.»

Ghebreyesus legger til at WHO ikke har «makt» til å tvinge land med høyere inntekt til å «dele» mer av sine forsyninger med land med lavere inntekt.

I sin globale vaksinasjonsplan minner WHO de rikere, «godt vaksinerte» landene om å omdirigere vaksinesendinger til Covax, det globale vaksinedelingsinitiativet, for å holde løfte om vaksinedonasjoner og forplikte seg til å donere ytterligere vaksiner.

WHO oppfordret til et «moratorium på oppfrisknings-vaksinasjoner til slutten av 2021» slik at vaksiner kunne leveres til deler av verden der «mange mennesker i fare» forblir uvaksinert. Denne oppfordringen har imidlertid stort sett falt for døve ører ettersom land som Storbritannia planlegger å gi tredje doser.

Ghebreyesus oppfordrer vaksineprodusenter til å «muliggjøre teknologioverføring» slik at andre selskaper kan produsere vaksiner og utvide produksjonen.


2 kommentarer

 1. «Det er et fordelingsproblem … med vaksineproduksjon for tiden nær 1,5 milliarder doser per måned over hele verden, er det nok til å nå våre mål, forutsatt at de er rettferdig fordelt.»

  Dette er det mest skremmende, med tanke på hvor dårlige disse «vaksinene» er, bør «sammensuriet» stille seg selv spørsmålet: «… er nok til å nå våre mål». HVA består deres mål som de kan nå hvis HELE verden blir «vaksinert»?
  På tide å våkne opp, vi er i krig – «eliten» mot «sammensuriet».

  Man bør forberede seg på at matvarene blir borte, vannet blir borte, soldater fra «BlackRock» kommer for å enten «vaksinere» deg eller drepe deg, mens politiet holder vakt så du ikke kan stikke av. Verdens populasjon skal ned til 500 millioner, i planene deres. Under «Svineinfluensaen» ble «vaksineringen» stoppet ved 59 døde i Norge, nå forsøker de å tvinge befolkningen til å underkaste seg med alle midler, uansett hvor mange døde vi foreløpig har. Burde reise et øyebryn hos selv den mest blaserte globalist spør du meg.

  Liker

  • Vi vet ikke helt hva som er målet for gen-prosjektet, så vi får være litt optimistiske fortsatt. Kanskje det «bare» handler grådighet, overmot og farlige produkter. Moderna er et rent svindelselskap på linje med Enron.

   Egentlig tror jeg det handler om andre ting, men vi kan jo håpe.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s