Stormen som nærmer seg

14546168968_294782fa4e_k
av CJ Hopkins

Det ser ut som våre globale kapitalistiske herskerne ikke kommer til å være fornøyd før de har skapt den utbredte sosiale uroen – eller de facto globale borgerkrigen – som de trenger som påskudd for å befeste den nye patologiserte totalitarismen og omforme det som gjenstår av samfunnet til et global pseudomedisinsk politistat. Det virker i alle fall slik for øyeblikket. Vi ser ut til å være på vei dit i utrolig fart.

Jeg har ingen krystallkule, men jeg forventer at ting vil bli ganske stygt denne høsten, og sannsynligvis enda styggere i overskuelig fremtid.

Ja, mine venner, det kommer en storm. Den har vært i oppmarsj de siste 16 månedene. Og den globale kapitalistklassen styrer rett inn i det.

Jeg, og mange andre som meg, har fulgt dens nådeløse fremmarsj som et selvutnevnt internasjonalt patologisert-totalitært orkansenter (som den i Miami, bortsett fra at alle meteorologene er «konspirasjonsteoretikere»). Vi har dokumentert all propagandaen, løgnene, manipuleringen av statistikk, opphevelse av konstitusjonelle rettigheter, den «nye normalens» stormavdelinger, sensuren i de dominerende mediene og sosiale medier, og resten av innføringen av den nye offisielle ideologien og de totalitære tiltakene som er iverksatt for å håndheve den.

Våre anstrengelser har ikke vært forgjeves, men de har ikke vært vellykkede nok til å endre kursen ting nå tar … et hendelsesforløp som alltid har vært tydelig, en kurs som hver totalitær bevegelse må ta for å komme dit den skal. Man kan ikke omforme hele samfunn til kvasi-totalitære systemer uten sivil uro, kaos, opprør, krig eller annen form for katastrofe.

Hjernevask av massene er vel og bra, men på et eller annet tidspunkt må man tirre folk som motstår ens nye totalitære «virkelighet» til å bli uregjerlige, slik at man kan slå ned på dem og forvandle dem til offisielle fiender, noe ser ut til å være det som skjer for tiden.

Den globale kapitalistklassen øker stadig totalitarismen, og de gnir den nå i fjesene våre.

Her i det «nye normale» Tyskland bjeffer fremtredende helsepersonell åpent ut goebbelske slagord som «INGEN FRIHET FOR UVAKSINERTE!» og “DE UVAKSINERTE ER EN FARE FOR SAMFUNNET!”

Over hele Europa, inkludert Storbritannia, der «Freedom Day» nærmer seg raskt, implementeres pseudo-medisinske systemer for sosial segregering.

I Frankrike, Hellas og mange andre land blir folk som nekter å bli «vaksinert» fratatt jobben og ellers straffet.

I USA, der også de uvaksinerte blir adskilt, går den «nye normalens» stormtropper fra dør til dør, og trakasserer «vaksine-nølende» familier til å følge den nye offisielle ideologien.

Og så videre … Jeg er lei av å sitere fakta. De gjør ikke den minste forskjell for de aller fleste «nye normale» uansett. Som jeg har bemerket i flere tidligere artikler, har disse menneskene forlatt sin rasjonalitet og er underlagt en totalitær bevegelse, som har blitt deres perseptuelle og sosiale «virkelighet», som deres «sunnhet» nå avhenger av å forsvare. Så fakta betyr absolutt ingenting for dem.

Og du kjenner nok allerede godt til fakta.

Ja du. Oss. Vi andre. De uvaksinerte. «Covid-benekterne.» Du tror vel ikke noen fanatiske «nye normale'» har lest så langt i denne artikkelen, gjør du? De har ikke det. Hvis de snublet over den på internett og ved et uhell begynte å lese den, slo hjernen deres seg av i brødteksten … bokstavelig talt, nevrologisk, slått av.

De gjenkjente den som en trussel mot deres «virkelighet» og slettet det øyeblikkelig fra bevisstheten, eller de rapporterte det til rette myndigheter, kanskje FBI, Bundesnachrichtendienst, eller Facebook, eller et annet globalt selskap.

Dette er hva det har blitt… folk rapporterer om andres “tankeforbrytelser” til globale selskaper og “demokratiske” regjeringers politimyndigheter i håp om å ødelegge eller skade livet deres, eller i det minste få dem sensurert eller på annen måte slettet fra den offentlige samtalen.

Som jeg bemerket i min forrige spalte, har samfunnene våre blitt revet fra hverandre. Vi lever i to gjensidig fiendtlige «virkeligheter», en tilstand som ikke kan fortsette på ubestemt tid. Problemet for oss (dvs. de uvaksinerte) er at vi sannsynligvis utgjør et sted rundt 20 til 25 prosent av befolkningen, så vi er massivt færre i antall enn de «nye normale». Problemet for de «nye normale» er at vi sannsynligvis utgjør et sted mellom 20 til 25 prosent av befolkningen, som er altfor mange mennesker til å fengsle eller på annen måte fjerne fra samfunnet.

Dermed er planen deres å gjøre livene våre så elendige som mulig, å adskille oss, stigmatisere oss, demonisere oss, mobbe og trakassere oss, og presse oss til å tilpasse oss hvor enn vi snur oss.

De kommer ikke til å sette oss på togene til leirene. Den globale kapitalistklassen er ikke nazistene. De trenger å opprettholde simulasjonen av et demokrati.

Denne prosessen er allerede godt i gang, og den vil bare bli mer intens, noe som uunngåelig vil føre til sosial uro. De som er fast bestemt på å forbli “uvaksinerte” kommer ikke til å svinne stille hen. Igjen, dette er ikke nazi-Tyskland. Det er for mange av oss som allerede gjør motstand. De kan segregere oss, forby oss fra å reise, tie om våre protester, sensurere oss, fjerne oss fra sosiale medier, kansellere bankkontoer og ellers trakassere oss, men de kan ikke «forsvinne» oss med makt.

Så de kommer til å fortsette å tirre oss til vi mister fatningen. Vi har vist utrolig disiplin så langt, men til slutt kommer vi til å miste vår tålmodighet. Det kommer til å bli stygt. Folk kommer til å bli skadet.

Noe som selvfølgelig er akkurat det den globale kapitalistklassen ønsker. Ingenting vil gjøre dem lykkeligere enn om vi gjør oss til de «voldelige ekstremistene» de har manet frem de siste fem årene. De trenger sårt at vi blir disse «ekstremistene» før vi «gir mersmak» til mange andre med vår «desinformasjon», «vaksine-nøling», «benektelse av valgresultat» og generell avsmak for hele det global-kapitalistiske ideologiske programmet.

Dessverre kommer de nok til å få ønsket sitt.

Det vi trenger er en organisert, global kampanje med klassisk, ikke-voldelig sivil ulydighet, men de vil ikke gi oss tid til å organisere den. De kommer til å fortsette presset og skru opp tempoet, og den offisielle propagandaen, og absurditeten, og forvirringen, og de stadig skiftende reglene, og massehysteriet, og den åpenbare løgnene, til vi begynner å miste fatningen på restauranter, puber og skoler, og på offentlig transport, og segregert «nye normale» steder begynner å bli vandalisert om natten, eller verre, og andre former for «direkte handling» skjer.

På det tidspunktet er det game over, fordi de vil ha vunnet. Vi vil være «ekstremistene» de advarte seg selv om, og de vil være i stand til å gjøre hva de vil med oss, og våre tidligere (nå «nye normale») venner vil applaudere, eller bare se bort i stillhet.

Eller … jeg vet ikke, kanskje jeg tar feil. Kanskje noen «nye normale» fortsatt leser dette, og kan på dette sene stadiet gjenvinne fornuften sin. Kanskje vi fortsatt kan unngå stormen og full implementering av «Den nye normale virkeligheten.» Jeg innser det – sannsynligvis er jeg en håpløs idealist, men la meg fortelle deg en liten anekdote før jeg slipper deg.

Jeg har knuffet eller høflig mast på Glenn Greenwald, som jeg respekterer og alltid har respektert, til å skaffe seg litt mot og i det minste ymte litt imot de totalitære trekkene til «ny normal»-bevegelsen. Glenn har fullstendig sluttet seg til den offisielle Covid-fortellingen, og har gjort det klart at han ikke har noen interesse i å bruke sine gravende journalistiske ferdigheter til å undersøke den offisielle fortellingen.

Til tross for det har jeg fortsatt å knuffe ham og høflig mase på ham og ellers oppfordre ham til å kanskje publisere noen kritiske ord eller stille noen gravende journalistiske spørsmål, om den mest åpne offisielle propagandakampanjen i historien av offisielle propagandakampanjer og de åpenbart totalitære handlingene fra regjeringer over hele verden.

Glenn følger ikke meg på Twitter, men snart etter så jeg denne:

greenwald tweet

Så tilsynelatende er det faktisk fortsatt mulig for folk som tror på den offisielle Covid-fortellingen som om det var Guds Ord å forsiktig kritisere enkelte aspekter av den, eller bare stille høflig spørsmålstegn ved selve logikken, eller på annen måte slutte å oppføre seg som en gjeng tankeløst lydige “gode tyskere” mens en ny utgave av totalitarisme introduseres rett foran øynene på dem.

Ja jeg vet det. Det er mye å håpe på. Men jeg har denne sprøe troen på mennesker. På toppen av det hele begynner jeg å bli gammel, så jeg gleder meg ikke like mye til gatekampdelen av dette som for 30 eller 40 år siden.

Til mine lesere i Storbritannia, lykke til med frihetsdagen 19. juli!


Med velvillig tillatelse fra CJ Hopkins.

Reklame

2 kommentarer

  1. Mange av de som har fått «vaksinen» kommer nok muligens (dessverre for dem) til å oppleve svært endrede leveforhold utover høsten når den nye årlige influensa treffer dem. Dette er dog en «god» ting for de «uvaksinerte» ved at protestene mot K-teoretikere blir borte i kjelleren der de hører hjemme sammen med disse hodeløse sauene. Oppegående mennesker tar ganske enkelt IKKE en uprøvet «vaksine» som en annen prøve-kanin for å være med på et «forsøk» som skal avsluttes i 2023? (tviler på at det «avsluttes» da) Når første «pasient» datt av stolen, da er det stopp! Punktum. Uansett hva «årsaken» til at vedkommende døde av på direkten og datt av, slikt må undersøkes vitenskapelig før man setter nye «vaksiner». Vi får håpe at mange «presstituerte» også har tatt «vaksinen», så blir det mye mindre propaganda også. Til de av dere som leser dette og synes jeg er hjerteløs og en drittsekk. Vi er i krig om menneskehetens fremtid, og som kjent, i krig dør folk. Hvis fienden i alle kriger hadde drept sine egne hadde man sett et massivt oppbud av jublende triumferende «generaler». Tenk tanken fullt ut, man går til krig mot noen og fienden utrydder seg selv? Ganske enkelt å få til «verdens-herredømme» da vel? De som tar «vaksinene», de som nikker og nikker til det «politikerne» sier, de som går til angrep på «annerledestenkende», de er alle sammen en del av fiendebildet, mange av dem vet og skjønner det ikke selv, de blir misbrukt i det «godes» tjeneste, MEN, de er fortsatt del av de som vil sperre deg inne, avvæpne deg, utestenge deg fra resten av samfunnet, og muligens også drepe deg fordi du står i veien for «fremskrittet» og «Green New Deal», «The Great Reset» osv. Dere som blir kalt Nazister, Fasister, Rasister osv. DERE er håpet om at vi kan overvinne disse SATANISTENE som kaller seg Zionister og «Jøder». Nå har til og med unge «Jøder» begynt å våkne opp og tar avstand fra Zionismen, de kaller nå Israel et apartheid-styrt, rasistisk samfunn, hvilket det er med tanke på BÅDE egne innbyggere og palestinere, svært gledelig at flere og flere ser dette. Make no mistake, Det er zionistene med sin befengte Kabbalah og Toraen som er den store usynlige «elefanten» i rommet. For de som ikke tror på dette, bruk DuckDuckgo.com og søk opp alt du finner om Council on Foreign Relations (CFR) («forgjenger» til NATO) og «tenketanken» Club Of Rome (COR), og les dere grundig opp på «emnet». Mye artig å lese, mye sprøyt (debunking) og mye fakta.

    Liker

Kommentarer er stengt.