Buse-epidemiologien

Regjeringen har testet millioner av friske barn – med unødvendig vaksinasjon risikerer man at de svekker immunforsvaret deres permanent. Vattpinnen som trøskes voldsomt inn i barns nesebor har blitt et symbol på vår tid.
De ble ansett som friske og man lot dem være i fred: barn som ikke hadde symptomer, der nesen deres høyst rant litt, var en del av hverdagen på skolen. I dag er alle en potensiell spreder av en dødelig sykdom. Man kurerer ikke sykdommer, men ser etter skjulte infeksjoner og driver dermed antall tilfeller opp og holder landet permanent i frykt. Doktor Wolfgang Wodarg er en erfaren og uredd vitenskapsmann som gjorde opprør helt fra begynnelsen. Han ble møtt med mye fiendskap, men forble tro mot sine teser, som før 2020 var anerkjent som korrekte, og forklarer dem nærmere nå, i tidalderen av obligatoriske massetester og påtrengende vaksinasjonskampanjer. Han forklarer det misvisende tallspillet som brukes av de om skaper frykt og viser farene ved eksperimentelle korona-vaksinasjoner, som er helt unødvendige for barn, for helsen.

49245671541_b0a070dd07_k

av Wolfgang Wodarg (Tyskland)

Den svenske helsetjenesten bekreftet 29. april 2021 etter omfattende konsultasjoner med ansvarlige fagforeninger:

«PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda dessa test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.»

Svenskene stoler først og fremst på kliniske parametere for infeksjons-kontroll og bestemmer deretter passende råd for smittsomme mennesker og deres miljø. Testing av friske mennesker eller de uten symptomer regnes som tull i Sverige, akkurat som de var i Tyskland og andre deler av verden helt fram til for halvannet år siden.

Andre regler blir nå pålagt befolkningen. De pålegges ikke av befolkningen av et fagfellesskap, men av politikken. Regjeringen og regionledere unngår til og med muligheten til å involvere sine egne høyt kvalifiserte vitenskapelige eksperter på nytte-kostnadsanalyse.

Utrolig nok har vi i våre dager mistet syne av noe som faktisk er selvinnelysende:

Alle som går på skolen, for eksempel som barn, ungdom eller lærer, er vanligvis ikke syke. Derfor brukes testorgiene til å undersøke lærere som jobber normalt og fremfor alt barn som høyst har rennende nese.

Disse barna har alltid vært en del av klasserommet, spesielt om vinteren. De har alltid hatt sin første kontakt med mange luftveis-virus uten alvorlige problemer, de bytter dem med hverandre og blir dermed immun mot dem i mange år. Når de kommer hjem, gis familiemedlemmene helt ordinært denne immuntreningen. Selv om disse er influensa-, parainfluenza, rhino-, adeno, RS, metapneumo og coronavirus, fører dette bare veldig sjelden til sterkere symptomer, men snarere til hoste, rennende nese og heshet. De fleste av dem merker imidlertid ingenting til sin kontakt med viruset.

Disse naturlige møtene, som varierer i intensitet men er regelmessige, resulterer i cellulær, langvarig flokkimmunitet mot alt som ser ut som virusene som man kommer i kontakt med (kryssimmunitet). I en gjennomgang fra det berømte La Jolla Institute i San Diego, er 1434 forskjellige epitoper (molekylære egenskaper) i SARS-CoV-2-virus oppført, som T-cellene våre kan gjenkjenne og utløse en forsvarsreaksjon mot. Så de stadig nye mutantene har heller ingen sjanser.

Det var og er ubestridt at når symptomer oppstår, bør unge og gamle mennesker først og fremst bli friske før de drar ut blant folk igjen. Tidligere år ble imidlertid knapt et barn sendt hjem bare på grunn av rennende nese eller litt hoste. Selvfølgelig har det alltid funnes slike livlige små «super-spredere» som gjorde virusene tilgjengelige for alle andre og som også ga virusoppdateringer hjemme for foreldre og besteforeldre. De nåværende strenge forebyggende tiltakene ville trolig blitt jaget fra skolegården som fanatiske for to år siden. Og det ville fortsatt være berettiget.

Men nå er mennesker i mange land kondisjonert av regjeringer, media og andre som tjener på denne frykten – i motsetning til i Sverige – til å ikke oppfatte syke mennesker men snarere positive testresultater som et tegn på en trussel.

Så hvis du vil begrense folks friheter ved å skape alarm, trenger du ikke syke mennesker i det hele tatt. Det er tilstrekkelig å utføre et tilstrekkelig antall tester i områder der det er sannsynlig at mange positive resultater kan forventes.

Laboratorier i Tyskland er for tiden tungt belastet med over 1 million PCR-tester per uke. Det samme er antigen-selvtestene. I en uttalelse 26. mars 2021 advarte det tyske foreningen for pediatrisk og ungdomsmedisin mot en halv million falske positive tester som kan forventes hver uke:

“Med 12 millioner elever og 780 000 lærere i Tyskland som regelmessig blir testet to ganger i uken, gir en spesifisitet på 98 prosent totalt 511.000 mennesker som testet falske positivt på en uke, som må sluses inn i en posttest-prosedyre og isoleres til resultatet av PCR-kontrolltesten (inkludert kontaktpersoner i første kategori).»

Noe sånt vekker den berettigede lengselen etter skandinavisk forsiktighet og vitenskapelig rasjonalitet. (nåja, alt ser bedre ut på avstand…. o.a.)

Som allerede nevnt, er vaksinasjoner ikke nødvendig i det hele tatt på grunn av den eksisterende kryss- og flokkimmuniteten. Men de er også bare minimalt effektive. I følge selskapene er fordelen (absolutt risikoreduksjon) som er publisert med tilgjengelige studier, bare om lag 1 prosent. Det vil si at du må utsette rundt hundre mennesker for vaksinerisiko for å forhindre én enkelt mild infeksjon hos én ekstra person.

Hvis du nå er irritert fordi du hører ustanselig fra talsmenn for vaksinasjon og til og med fra vaksinasjonsivrige leger at effektiviteten er 95 prosent eller lignende, så er det misvisende, fordi den underliggende relative risikoreduksjonen sier nesten ingenting om nytten.

For å gjøre det tydeligere: Hvis du for eksempel vaksinerer 20.000 mennesker og sammenligner 20.000 uvaksinerte mennesker med dem, er det tilstrekkelig hvis den uvaksinerte gruppen bare viser én enkelt infeksjon og den vaksinerte gruppen tilfeldigvis ikke har noen, for å kunne si at den relative effektiviteten er 100 prosent. Slik informasjon om relativ risikoreduksjon er derfor medisinsk verdiløs og bare egnet som villedende reklame for intetanende lesere.

De genmodifiserende metodene som nå brukes til immunisering og som er helt nye i humanmedisin, er veldig risikable:

Med en slik «vaksinasjon» trues immunforsvaret vårt, som har blitt perfeksjonert i tusenvis av år, med å bli alvorlig forstyrret.

Virusdelene beregnet på vaksinering kommer ikke – som vanlig – fra luften gjennom nese og hals, men – helt unaturlig – fra innsiden, fra de forskjelligste kroppsvæsker.

Som et resultat er det allerede mange forutsigbare og andre hittil uforutsigbare, men definitivt realistiske, katastrofale konsekvenser for vaksinerte personer og kanskje også for deres medmennesker.

Men til tross for slike vitenskapelig velprøvde funn, fortsetter de ansvarlige departementene å sende sine koronavakter, som får kjapp opplæring eller ingen i det hele tatt, til skolene, og lar de som trygt og sunt møtes der for undervisning plukkes i nesa. Og nå vil helseministrene til og med inkludere barn og ungdom i slike veldig risikable kliniske studier og vaksinere med de eksperimentelle injeksjonene de allerede har bestilt, med genetisk modifiserte virus eller mRNA og nanopartikler.

Dette er uansvarlig, strider mot Nürnberg-retningslinjene og alle medisinske etiske regler. Foreldre og andre ansvarlige personer bør gjøre alt for å beskytte i det minste barna i alle land mot skadelige tiltak og omfattende medisinske eksperimenter.


Creative Commons/Rubikon. Wolfgang Wodarg, født i 1947, er internist og pulmonolog, spesialist innen hygiene og miljømedisin samt folkehelse og sosial medisin. Han jobbet blant annet som medisinsk embedsmann i Schleswig-Holstein, foreleser ved universiteter og tekniske høyskoler og formann i spesialistkomiteen for helsemiljøvern ved legeforeningen i Schleswig-Holstein. I 2009, i EU-parlamentet Strasbourg, initierte han granskningskomiteen for Verdens helseorganisasjons rolle i svineinfluensaen.

2 kommentarer

  1. De «ansvarlige» kjemper en enorm kamp for å få «vaksinert» absolutt alle, det lokkes og trues med det meste for at folk skal ta vaksine-jaben. Egentlig merkelig, hvorfor er det «tvingende» nødvendig å vaksinere friske mennesker mot en sykdom de fleste ikke vet at de har? Vi har for tiden sataniske tiltak som tar i fra mennesker frihet, arbeid og velferd, det er derfor på sin plass å påpeke at «tilbudet» om å ta «dyrets merke» (vaksinasjon) for å få lov til å reise på ferie o.l. nå ser ut til å back-fire. Det meldes nå om at flyselskaper vil nekte å ta med passasjerer som er kvakksinert pga. fare for blodpropper, hjertestans og hjerneslag. God strikes back? Så de eneste som da vil kunne fly i fremtiden er nettopp de som skulle utestenges, nemlig de som har forstått galskapen og sagt takk, men nei takk.

    Liker

    • Skal jeg gjette, vil flyselskapene temmelig fort bli presset av de med makta til å godta at de som er ‘vaksinert’ skal få lov til å fly uansett hvor farlig det vil vise seg…I den grad man vil få lov til å fly i det hele tatt….

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s