En pandemi er erklært, men ikke der den virkelige krisen er

John Pilger skrev en kort kommentar (min vektlegging):

En pandemi er blitt erklært, men ikke for de 24.600 som dør hver dag av unødvendig sult; og ikke for 3000 barna som dør hver dag av malaria, som kan forebygges; og ikke for de 10.000 menneskene som dør hver dag fordi de blir nektet offentlig finansiert helsevesen; og ikke for de hundrevis av venezuelanere og iranere som dør hver dag fordi USAs blokade nekter dem livreddende medisiner; og ikke for de hundrevis av for det meste barn som ble bombet eller sultet i hjel hver dag i Jemen, i en krig som blir forsynt og holdt i gang, lønnsomt, av Amerika og Storbritannia. Før du får panikk, bør du tenke på dem.

2 kommentarer

  1. Og alle disse tall drukner fullstendig overfor det antall millioner hver dag som dør fordi de ikke tar det løftet og strevet det er å skaffe seg en fysisk sterk kropp med ditto immunforsvar.

    Hele listen i denne artikkelen ryker av en indignasjon over at man ikke tilber de svake og ‘uskyldige’. Jemen er et unntak, men her snakker vi om sionister og deres lakeier som bare er ute etter å ødelegge.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s