Satellittbilder viser amerikansk-støttede styrker med IS i Syria

Satellittbilde fra det russiske forsvarsdepartementet

Av Stephen Lendman

Disse bildene og andre inkriminerende bevis er tydelige tegn på amerikansk støtte til IS – svøpen de later som de bekjemper, samtidig som de bevæpner deres krigere og gir annen materiell støtte.

Medie-sleskningens taushet gjør dem til medskyldige i amerikanske forbrytelser mot freden, en langvarig forferdelig allianse, en skam for legitim journalistikk.

På søndag offentliggjorde Russlands forsvarsdepartement satellittbilder som viser amerikanskstøttede tropper sammen med terrorister som består av de såkalte ‘Syriske demokratiske styrkene’ (SDF). De beveger seg fritt i IS-kontrollerte deler av Deir Ezzor-provinsen.

«Uten motstand fra IS-militante, beveger disse styrkene seg langs den venstre elvebredden av Eufrat, mot byen Deir Ezzor», sier Russlands forsvarsdepartement, og legger til:

«Til tross for at de amerikanske væpnede styrkenes leirer … er der IS-troppene for tiden befinner seg, er det ikke engang tegn på organisering av kamp-posisjoner.»

Med andre ord, IS, al-Nusra og de såkalte SDF-styrkene er nesten samme sak – rekruttert, bevæpnet, finansiert og ledet av USA; innleide brutale drapsmenn som utøver en åpen aggresjon mot Syria og det syriske folket.

Bildene, tatt fra den 8. til 12. september i områder kontrollert av IS, viste også «amerikanske Hummer pansrede kjøretøy som brukes av den amerikanske hærens spesialstyrker», forklarte Russlands forsvarsdepartement.

Amerikanske- og SDF-styrker «føler seg helt trygge» i IS-kontrollert territorium.

Noen dager tidligere beskyldte det russiske forsvarsdepartementets talsmann, general Igor Konasjenkov, SDF-krigerne for å samarbeide med IS og sa at de «jobber for de samme målene».

«Russiske droner og etterretning har ikke registrert noen konfrontasjoner mellom dem». De er allierte, ikke fiender.

Pentagons såkalte Operation Inherent Resolve er så langt er stille om Russlands knusende bevis.

I en separat uttalelse, anklaget Syrias utenriksminister, Walid al-Moualem, USA for å samarbeide med deres terroristiske klienter [assets] i Syria, inkludert Al-Nusra, for å undergrave fredsforhandlingene i Astana.

Russlands forsvarsdepartement framsatte en lignende anklage, og sa at etterretning viste amerikanske styrker sammen med al-Nusra-terrorister mens de prøvde å stoppe «regjeringsstyrkenes vellykkede fremrykking øst for Deir Ezzor.»

Russisk luftmakt knuste offensiven. Sergej Lavrov fordømte den amerikansk-ledede koalisjonen for å nekte å bekjempe al-Nusra, og kalte det «helt uakseptabelt».

Ifølge Russlands forsvarsdepartement, er 90 prosent det syriske territoriet som IS okkuperte nå frigjort.

Moskva vil reagere hensiktsmessig på ethvert amerikansk forsøk for å hindre kampanjen for å helt frigjøre Syria fra terroristenes kontroll.


Med velvillig tillatelse fra Stephen Lendman (f. 1934). Han er uavhengig radiovert i Chicago. I 2008 vant han Project Censored sin pris.

3 kommentarer

 1. ISIS står for Israel Secret Service Intelligece. USA styres av Zionister, de egentlige Nazi NAtional ZIonists som har total kontroll over USA. Nå invaderes deres Naboer og Hemmelig forbundede Muslimer (Eliten er Jøder) EUROPA med Rotschilds Penger og Sentralbank- System som robber oss alle. Vi blir bedratt hele tiden. Den Communistiske / Jødiske Propagandamaskineri er i ferd med å miste grepet på EU, da vanlige mennesker som disse kun har dyp forakt overfor, men later som de er » Humane» og skal frelse verden ved å utrydde Den Hvite Rase som ikke lystrer ordre fra disse i EU, Brussel, FN og deres mange verdensomspennende Institusjoner som alltid har mer enn nok pemger, da disse EIER og har Monopol på å » skape» papirpenger UTEN verdi og våre Nasjonale ledere går med på bedraget.

  33 merk tallet var Jøden Angela Merkels prosentandel i Valget i Tyskland. Jeg tror valget ble manipulert. Da dette tallet var 33, 2 tidlig oå kvelden, men hele 30% av stemmene ikke var tellet med. Denne Informasjonen ble ikke oppgitt i Tysk Propagandamedias hovedsendere ARD og ZDF, men i RTL, Russia Today oå engelsk som hadde reportere i Berlin og som viste HAT og Forakt oppbudet av rasende mennesker MOT Afd, Det Nye Partiets Hovedkvarter, som sknelles ut som Rasister og Nazister fordi de er imot Invasjonen av Negere og Muslimer fra Afrika og Midtøsten, for å Ruinere Nasjonalstatene via EU Diktatene.

  Jeg var overbevist om at AfD ville få en langt større andel av stemmene, for tyskere flest, hele 90% er IMOT denne ISLAMISERINGEN av Nasjonen, men da disse meget senere angivelig var opptalt, SANK AfD’ prosentandel fra 13 til 12 % og Angela Merkels Zionistische og Nazi Parti økte fra 32% til 33.

  Tallet 33 har i disse kretser en enorm Symbolkraft på Total Overlegenhet. Akkurat som «GUD’S UTVALGTE FOLK I ISRAEL ER OVERBEVIST OM AT DE OG KUN DE ER DE RETTE ARVINGER TIL IKKE KUN ISRAEL, ( SOM ROTSCHILD EIER, SOM NESTEN ALT MED SINE TENTAKLER VETDEN RUNDT HVOR DET ER NOE Å STJELE) MEN DE RETTMESSIGE ARVINGER TIL HELE KLODEN.
  Disse zionistene har et like ekstremt HAT til Den Kristne Befolkningen som Muslimene og sier rett ut at vi svinekjøttspisende som elsker Jesus, bør Drepes akkurat som Ham.
  Denne utviklingen er nå kommet i SLUTT- Fasen. De færreste av oss kjenner HISTORIENS Grusomheter og massedrap. Det var ikke 60000 Jøder som ble gasset ihjel. Det var Jøder som fikk den geniale Ideen, å skape denne Historien, som INGEN har ustraffet fått lov å si noe om, eller fremlegge bevis for. Zionistene EIER Media, Hollywood, Politikere. DE SKAPER HISTORIENS SANNHET, som vi aldri må våge å forske i.
  Jeg ser Borgerkrig komme. Millioner vil bli drept eller sultet ihjel.
  VIL MAN EROBRE ET LAND: RUINERER MAN DETS ØKONOMI, SELVE LIVSKRAFTEN, BLODET I SAMFUNNET. Mennesker er der for å TJENE DERES SYSTEM, og er disse godt betalte tjenerne ikke lenger nødvendige, må de forsvinne.

  Uten penger stopper alt – og nå forsøkes det å ta ifra oss de Fysiske Papirpengene. ENDA MER KONTROLL OVER alle de mennesker som er Altfor mange av. Vi er så NAIVE at vi TROR på Regjeringer og deres Ekspert- Råd og Retts- System. I tidligere tider trodde menneskene på Det Guddommelige som finnes i Dem Selv og i Hele Cosmos. De hadde TRO på SEG SELV og sine egne Krefter. Nå har STATEN og dets Velfetdssystemer overtatt denne Rollen. I Zionisme og Communisme finnes det INGEN Gud, Ingen Selvstendige Individer – kun en Grå Masse som går i takt og lytter til sine Fremmede Guder. Selvsagt må Kristne utryddes – de TROR at » Kongeriket er i Dem Selv» – ikke i en Stat, ikke i en Nasjon eller i FN eller NATO – men i Dem Selv. Disse mennesmer er UREGJERLIGE, da disse Regjeter Seg Selv og MÅ sees på med den største Forakt og Hat, nettopp på grunn av deres Suverenitet, fordi de ikke følger De Fremmede Gudene, som kun er interessert i å ha MAKT over Massene: Lyve, stjele, drepe, føre krig mot egen befolkning, fremme flere Kjønn, hvor sykt skal dette bli….Den KRISTNE Kirke og Paven har sviktet totalt. Det samme har våre Nasjonale Politikere og Vitenskapen som kun understøtter Regimet med manipulerte tall og sannheter.

  På tide å gjenoppdage HVA og HVEM vi egetlig er, for ethvert Menneske, ethvert Dyr, Plante og Mineral, hvert eneste Sandkorn er skapt av Denne USYNLIGE men mest potensielle kraft i vårt universum, men med denne Kunnskapen og Dens Helbredende ENERGI, ville våre samfunn BLI et Himmelrike På Jord. Mange Spirituelle mennesker, uten tilknytning til Sekter av Religiøs eller Politisk Natur, har forstått Hemmeligheten og tilværelsens MAGI, som ikke kan fattes med menneskelig Intellekt og forstand, men kan FØLES som et enormt Velvære, Lykkefølelse og ENHET MED DET UBEGRIPELIGE GUDDOMMELIGE som gjennomstrømmer HELE KOSMOS. Superintelligent, Omnipresent og Omniscient. VI ER … VERDEN ER ALLEREDE PERFEKT, men det er Menneskenes makthunger og griskhet som ruinerer oss alle. HELSEMESSIG, MENTALT, POLITISK og RELIGIØST.

  Menneskene trenger desperat HELBREDELSE, ikke en ny politikk eller religion. Når støvet har lagt seg etter det Armageddon som allerede er på gang i verden vil de som har overlevet skape en Ny Gullalder av et helt annet slag enn det som styrer verden i dag – ned i Avgrunnen.

  Liker

Kommentarer er stengt.