Avslørt: Putins djevelske plan for å destabilisere Vesten med en anti-russisk kampanje

Mange uavhengige politiske observatører betrakter allerede nå Vladimir Putin som den smarteste, best utdannede og mest vellykkede statsmannen i det 21. århundre. God sans for humor har han også. Og ja, den russiske presidenten har, gjennom de siste 17 årene, manøvrert det største landet i verden ut av en politisk og sosial grøftekant. Med en forsiktig og bestemt politikk har han bygget landet til en respektert supermakt på geopolitisk nivå, gjennom bruk av folkenes rett til å bestemme sin egen skjebne og kampen mot internasjonal terrorisme.

Men den virkelige genialiteten til strategen i Kreml, er at han ikke utfører trekk på kort eller mellomlang sikt, men med et historisk perspektiv. Han er lik en sjakkspiller som forutser trekkene til sine dumme motstandere og planlegger mottrekk lenge i forveien. Men denne genialitet blir først virkelig åpenbar når man skjønner at det er i virkeligheten er sjefen i Kreml som hele tiden har trukket i trådene bak den anti-russiske kampanjen i vestlige medier og politikk. WTF? cofefe!

Tilbakeblikk: Sovjetunionens sammenbrudd ble strategisk påbegynt i 1978, da Zbigniew Brzezinski og Jimmy Carter besluttet å støtte islamske terrorister i Afghanistan mot en sekulær regjering. De ga penger og våpen for å lokke russerne inn i en asymmetrisk krig, som militæret på den tiden ikke var i stand til å håndtere. Samtidig trappet de opp våpenkappløpet på alle nivåer, begynte ulike militære manøvrer og en storstilt svart propagandavirksomhet. Et eksempel på dette var de iscenesatte observasjonene av ubåter utenfor svenskekysten. Senere innrømmet vestlige strateger at ubåtene nok tilhørte NATO. Slik akselererte USA og NATO Sovjetunionens vei mot kollaps.

Putin betegnet senere sammenbruddet som «århundrets største geopolitiske katastrofe». For det russiske folk, førte denne katastrofen til enorm nød og elendighet for store deler av befolkningen. Samtidige hersket en sosialdarwinistisk lovløshet, der kriminelle oligarker var i stand til å berike seg selv umåtelig. Kan det overhodet være mulig at «KGB-mannen» og strategen Putin trakk feil lærdom fra hendelsene på denne tiden? Neppe!

Vesten ga fingeren til Russland forslag om et velstående Eurasia fra Lisboa til Vladivostok. I stedet begynte de igjen å destabilisere landet. De begynte også å demonisere det på nytt, som de hadde demonisert det i flere tiår før. Dette førte til en vidtrekkende beslutning i Kreml. De ønsket nå å snu opp-ned på rollene: Nå var det USA, EU og NATO som skulle tvinges til å skyte seg selv i senk, i en militær- og propaganda-spiral av en størrelsesorden som aldri hadde vært sett i verden før.

KGBs omfattende nettverk gjorde det til en lek for Putin å iscenesette at Vesten startet et «Maidan-opprør» under påskudd av å demokratisere Ukraina. Dette hjalp Moskva å bli kvitt den korrupte og sykelige vestlige delen av landet, gjennomsyret av fascister. Samtidig tvang han de vestlige landene til å vedta sanksjoner som gjorde enorm skade på de europeiske økonomiene, mens de ga den russiske økonomien et avgjørende pusterom, noe den virkelig trengte for å få til en modernisering og vekst.

EU – ledet av Tyskland – ble nå tvunget til å pøse inn lån i milliardklassen til millioner av uproduktive ukrainere, lån som aldri vil bli tilbakebetalt. False flag snikskytterne i Kiev, som Russland arrangerte gjennom sine stråmenn i CIA og Gladio, ga Moskva det nødvendige påskuddet for å akseptere Krims søknad om å vende tilbake til Moder Russland; alt i beste orden etter folkeretten og støttet av en folkeavstemning.

Dette ga i sin tur den avgjørende motivasjonen til den vestlige akselerasjonen av en enorm opprustning. Nå var det ikke Sovjet under Bresjnev som skulle kaste bort pengene på våpen, men NATO-landene som skulle bruke 2% av bruttonasjonalproduktet (selvsagt bare i første omgang, the sky is the limit) på meningsløs militær opprustning. Dette førte til massiv motstand i egen befolkning og ville gjøre det nødvendig med sosiale innstramningstiltak. Kreml gned seg i hendene.

Det var ikke tilfeldig at denne «Maidan-operasjonen» ble ledet mens Merkel var kansler. For at alt skulle klaffe, måtte Europas leder i hvert fall ikke sabotere det hele gjennom en for selvstendig politikk. Selvsagt finnes det massevis av kompromat om Merkel, som er født og oppvokst i Øst-Tyskland. KGB tenker langsiktig. Hva slags forferdelige hemmeligheter samlet Putin om henne da han var stasjonert i Tyskland?

De mest frådende krigshisserne var fra De Grønne. Alle lederne av dette partiet har bakgrunn fra alle slags radikale organisasjoner i Vest-Tyskland, der de ble rekruttert av Stasi. Nå hadde de skaffet seg undergravende posisjoner som ledere av alle slags menneskerettighets-stiftelser, og kunne i ro og mak kunne utføre Russlands planer om å destabilisere Ukraina.

Sentrale politikere, stygge som juling og med likedan personlighet, var trolig med årene blitt mer og mer avhengige av tjenestene til østeuropeiske prostituerte. Dette forseglet skjebnen deres, siden de nå var i gjeld til mafiastaten Russland, som behørig arrangerte og filmet alle deres eskapader. De ble nå til noen av de viktigste bøndene på Putins sjakkbrett, siden de ble satt til å overbevise den europeiske offentligheten om at det politisk og økonomisk bankerotte Ukraina hørte til i europeiske institusjoner, som EU og NATO.

Russlands suksess i Ukraina kostet milliarder for Europa og USA, og fikk store deler av den vestlige befolkningen til å åpne øynene for sine egne lands kriminelle, anti-demokratiske og voldelige politikk. Nå var det ikke Pravda som slet med å overbevise leserne om sin integritet, men de store vestlige mediene.

Men dette var bare starten på Putins avsluttende trekk for verdensherredømme. Han hadde for lengst infiltrert etterretnings-etater, ikke bare Europa, men også i USA. De begynte å spre enorme mengder falsk informasjon, gjennom sine meget gode kontakter i media, for å skape ytterligere massehysteri.

Det ville være umulig å ramse opp all feilinformasjonen som Putins dobbeltagenter har spredd i løpet av de siste tre årene i amerikanske og europeiske medier. Denne anti-russiske kampanjen har ført USA til randen av borgerkrig. Den har helt lammet den nye Trump-administrasjonen, som overhodet ikke forstår hvordan det hele har skjedd. Cofefe!

Da de første angrepene mot Trump begynte, kom de fra tilhengere av Demokratene som var oppildnet av falske nyheter fra sine egne medier. Dette viser hvor mektig propaganda er, og at verdens viktigste strateger vet hvordan de skal perfeksjonere den.

Det overraskende utfallet av folkeavstemningen i Storbritannia om EU? Nei-resultatet ville vært utenkelig uten Putins operasjon for smugling av syriske flyktninger til EU. GRU sørget for at en nyliberal spradebasse ble president i Frankrike, med hans selv-ødeleggende «reform»-planer – Her er det en utsøkt hevn for at Vesten prakket Jeltsin på russerne.

Dette bare noen få av KGBs hemmelige og nøye utførte operasjoner, beordret av den travle herskeren i Kreml. Der har han, i en skuff, en nøye utarbeidet plan for alle fremtidige nasjonale valg i Europa. De som kjenner Putin, vet at man bør være forberedt på større, og fremfor alt mer lumske, overraskelser i fremtiden.

Man kan nok se fram til en ny strategisk hacking av norske stortingspolitikere hvis noen skulle begynne å ymte om at 2% av GDP kanskje er litt vel mye å sponse det militær-industrielle komplekset med. Poenget med denne hackingen er ikke å oppdage ‘hemmeligheter’ om politikere som uansett bare er sandpåstrøere for beslutninger fattet i engere kretser; poenget med denne aktiviteten er å legge inn overtydelige spor, kyrilliske bokstaver, eller kanskje noen vagt truende russiskklingende kallenavn.

Vet du den følelsen man får når Jens Stoltenberg snakker? At han bare leser fra et manuskript som er lagt i hendene på ham, uten at han forstår hva han egentlig sier? Dette viser seg faktisk å stemme, men manuskriptet er skrevet i Moskva, ikke i Washington. Den tidligere ungdomsraddisen og NATO-motstanderen var et lett bytte for KGB i Oslo på 1980-tallet. Nå sitter han som NATO-leder, der han gjør sitt beste for å tynge ned Vesten under den finansielle byrden av siste skrik i stormpanservogner og mastodont-jagerfly.

Noen ganger er planen for åpenbar. John McCain, som er trollet som ivrer mest av alle for dette hysteriet, overspiller rollen sin. Han var en Manchurian Candidate allerede fra en gang på 1970-tallet, da han ble hjernevasket som krigsfange i Hanoi. Kodeordet som aktiverte denne agenten, er ikke ruterdame, men da man nevnte ordet «Putin». Dette er et overraskende forutseende valg fra hans kontrollører, ettersom det kanskje tyder på at hele denne fantastiske planen faktisk ble unnfanget en gang på 1970-tallet i en kjeller i Lubjanka. Men dette blir for vidløftig…

 

 


med takk til DOC for enkelte ideer og utrykk.

Reklamer

8 kommentarer

 1. WTF? covfefe!

  Hva betyr dette?

  Tilbakeblikk: Sovjetunionens sammenbrudd ble strategisk begynt i 1978

  ‘påbegynt’, ikke ‘begynt’

  som militæret på tiden

  på den tiden

  Vesten ga fingeren til Russland forslag Russlands

  å vedta sanksjoner som enormt skadet de europeiske økonomiene

  som gjorde enorm skade på

  for å få til en modernisering og utvidelse ‘ekspansjon’ eller rett og slett ‘vekst’ er bedre uttrykk her

  måtte Europas leder i hvert fall i hvert fall nc

  og kunne i ro og mak kunne ditto

  var trolig over årene

  ‘hadde trolig med årene’

  Covfefe! Igjen?

  Halvor

  Liker

 2. Hvorfor er denne artikkelen anonym?

  På meg inngir den først og fremst det inntrykket at midtifleisen er en etterretningsstyrt blogg. Ihvertfall som en solid arbeidshypotese.

  Hvem er DOC?

  Liker

 3. Denne artikkelen er det dårligste jeg har lest på lenge!
  Kan du heller ikke skrive litt utenomjordiske og deres djevelske plan. 😉

  Liker

 4. Her er en interessant video om dette emnet, om enn med en noe annen innfallsvinkel enn denne artikkelen. Først min kommentar til videoen:

  I find it very hard to assess Bjerknes to any satisfactory degree. As Henrik points out, he is clearly not in touch with Internet culture or the «culture jamming» modes of its alt cultures. I also noticed throughout the interview that names and facts that should be imminently present in his mind, as they’re so close to the core of his argument, simply aren’t, and he has to look up names such as Roman Abramovich and Boris Berezovsky from his notes, and «hey, how do I pronounce Dagestan?»

  At the same time, he pricks at some very tender, hidden trigger points that I’ve been at for a long time, and which the alt-right and Russia-supporting leftist and alt-right communities alike seem to totally neglect. (And I very much suspect this neglect is by design.)

  He alludes to the highly paradoxical Russian-Israeli relationship. I’ve found some stuff discussing it intelligently at The Saker’s website. And he also points out that the ANTIFA was originally a Trotskyite creation (I’d need to see the evidence for that though before I accept it as a premise). This, about ANTIFA does however strangely resonate with some reflections and also esoteric communication (dreaming) I have had which point directly at ANTIFA and its immediate environment, intimating that there may be a deeply hidden, embedded echelon controlling that milieu, a control setup which is deeply esoteric, consisting in part of social engineers (sociologists, anthropologists) as well as a completely invisible faction with its roots way back in the Mithraism (and Saturnalia) – and therein may very possibly lie an unbroken link to today’s Zionism at its inception in the 1880s and onwards.

  What happened to Trotskyism, really? Nobody today seems to be into investigating this extremely subversive ideology. Even as centrally as Bjerknes pointed his finger at Trotskyism I see only 4 comments here so far mentioning it (and none discussing it intelligently).

  Liker

Kommentarer er stengt.