Libyas islamske kampgruppe ga null treff i NRK

 

Også søk internt i NRK 29/5 ga 0 relevante treff om Manchester.

Et søk på Libyan Islamic Fighting Group / LIFG / Libyas islamske kampgruppe 29/5/2017  ved hjelp av Google gir følgende resultat:

Aftenposten: 1

Dagbladet: 0

NRK: 0 (De skriver riktignok et sted: Abedis far var tilknyttet en militant islamistisk gruppe i Libya)

VG: 1

De fleste har et par eldre treff, dette er resultatene fra hele 2017.

Den som nå lurer nå hvem eller hva LIFG er, har sannsynligvis bare «blitt informert» i forrige uke via statskanaler og andre etablerte media. Der finner man detaljerte rapporter om Salman Abedis bakgrunn, den (mistenkte) terroristen i Manchester, som har libysk tilknytning, men denne gruppen nevnes ikke.

Man trenger ikke lete lenge for å skjønne bakgrunnen for denne nye bevisste desinformasjonen. Familien Abedi, som «flyktet Gaddafi-regimet,» har ikke bare nære kontakter med den al-Qaida-tilknyttede islamske terroristgruppen, men faren – etter egen innrømmelse, en tilhenger av IS – var medlem i den. Han var også med på den britiske etterretningstjenestens MI6 sin operasjon for å styrte Gaddafi. Dette var en del av en felles vestlig innsats, inkludert Norge.

Denne massemorderen* kaster et skarpt lys på det utbredet vestlige samarbeidet med islamske terrorister, fra USAs hjelp til dem i Afghanistan på slutten av 70-tallet og 80-tallet mot sovjeterne, til dagens samarbeid i Syria. Skulle man sette søkelys på det, ville det uroe befolkningen og skape frykt om hvem man egentlig har brakt her de siste årene, alle disse «opposisjonelle», «motstandere av regimet», og hvor mange flere potensielle massemordere av typen Abedi, alltid beskrevet som «moderate opprørerne som flykter fra en diktator» som egentlig finnes i vestlige land. Eller hvor mange av dem vårt militær/etterretningsapparat finaniserer og gir elitetrening i bruk av våpen.

*(Man må gå ut fra at det var Abedi som utførte det, om man ikke ønsker stemplet «konspirasjonsteori», en betegnelse skapt av etterretningsetatene selv. Men tidspunktet var svært belelig hvis man ønsket at den konservative regjeringen skulle vinne valget).

 


Ide og enkelte formuleringer hentet fra Propagandaschau.de

 

Reklamer