Ny CIA-direktør: Assange og de som støtter ham er fiender; nå er det slutt på ytringsfriheten

 

Av Stephen Lendman

Så lenge CIA eksisterer, forblir fred, stabilitet og sikkerhet uoppnåelig i verden

Etaten opererer hemmelig og uten sivil kontroll. Sammen med å samle, koordinere og formidle etterretning, jobber den utenfor enhver lov og rett.

Den undergraver prinsippet om at verden skal styres av lover, ved å styrte demokratisk valgte regjeringer, oppmuntre til global ustabilitet og kaos, støtte ISIS og andre terroristgrupper, myrde utenlandske tjenestemenn og politikere, støtte vennlige despoter og operere som en global mafia-dødsskvadron – store og forferdelige forbrytelser er dens spesialitet.

Denne ukontrollerte makten forkorter livet til den amerikanske republikken. Dens eksistens truer freden i verden.

Nykonservative Mike Pompeo er den nåværende direktøren. Hans første offentlige uttalelse, til tankesmia Senter for strategiske og internasjonale studier, var ikke oppmuntrende.

CIA «utfører spionasje i utenlands,» sa Pompeo. «Vi stjeler hemmeligheter» – fra både venner og motstandere, glemte han å forklare.

«Og vi er jævla stolte av det. Vi unnskylder oss ikke for dette … Vi bruker hele vår verktøykasse «- alle tenkelige skitne triks og umoralske forbrytelser.

CIA er «er forbudt gjennom lov å spionere på folk gjennom elektronisk overvåking i USA. Vi avlytter ikke noens telefon …»

Fakta: CIA spionerer på alle som de måtte ønske, hvor som helst – lovlig og utenomrettslig. Presidenter, nasjonalforsamlinger eller domstoler er ikke i stand til å kontrollere dens aktiviteter. Den er en banditt-etat som lager egne regler.

Pompeo: «Vi utfører ikke skjulte handlinger på et innfall og uten godkjenning eller ansvarlighet.»

FALSKT!

Pompeo: «… Jeg arvet et byrå som har dyp respekt for loven og konstitusjonen.»

FALSKT!

Pompeo: «Vi er en organisasjon som er forpliktet til å avdekke sannheten og finne det rette svaret.»

Fakta: CIA er en global mafiaorganisasjon, langt mer ondskapsfull, dødelig og destruktiv enn kriminelle fra privat sektor.

Pompeo angrep varslere som Edward Snowden og Julian Assange. Han løy, og hevdet at de «bryr seg ikke noe om livene de setter i fare eller skadene de medfører for nasjonal sikkerhet», og la til:

«WikiLeaks (fungerer som) en fiendtlig etterretningstjeneste … Den fokuserer overveiende på USA, mens du ser støtte fra antidemokratiske land og organisasjoner.»

«Vårt etterretningssamfunn fastslo at russisk militær etterretning … brukte WikiLeaks for å offentliggjøre e-poster fra Det demokratiske partis nasjonale komité … Russlands viktigste propagandakanal, RT, har aktivt samarbeidet med WikiLeaks.»

Fakta: Assange, Snowden, Manning og andre varslere fortjener ros, ikke kritikk.

Fakta: De utfører helt nødvendige tjenester. De avslører store og umoralske statlige forbrytelser og andre forseelser.

Fakta: Deres oppdrag er å si sannheten, direkte i motsetning til hvordan skurkene i vestlige medier opererer, og banditt-etater som CIA, NSA og FBI.

Fakta: Russia Today, Sputnik News og andre alternative medier er viktige kilder til virkelige nyheter, informasjon og analyse.

Faktum: Pompeos jobb er å lyve, bedra, feilinformere og lede CIA store forbrytelser globalt.

Å hevde at avsløringer fra WikiLeaks og andre varslere «forårsaket skade, stor skade, for vår nasjons nasjonale sikkerhet» er en Stor løgn, midt i fleisen vår.

Det samme er å si at Assange, Snowden og andre varslere «ikke er det minste interessert i å forbedre sivile rettigheter eller øke personlig frihet.» CIA jobber så hardt de kan for å ødelegge disse grunnleggende rettighetene – Pompeo er den nåværende styreren av elendighet, han leder etatens store forbrytelser.

Han angrep ytringsfriheten og sa: «Vi kan ikke lenger tillate Assange og hans kolleger spillerommet til å bruke ytringsfriheten mot oss», Avskyelig, kalte han retten til å tale fritt som en «en perversjon av hva vår … grunnlov står for. Dette slutter nå», uten å utdype hva han har til hensikt.

«Som CIA-direktør, er det min plikt å opprettholde konstitusjonen» – ved å bryte med dens grunnleggende prinsipper.

«… Jeg lover deg at CIA vil være utrettelig i vårt oppdrag, å sørge for at Amerika er trygt» – ved å målrette og eliminere legitime kritikere av amerikanske bandittpolitikere.

Amerikas etterretningssamfunn støtter de rike, mektige og privilegerte, utelukkende på bekostning av fred, frihet og rettferdighet for alle.


Se også: John Pilger intervjuer Julian Assange på RT, med norsk tekst


Stephen Lendman er programleder på radio. Han bor i Chicago.

http://sjlendman.blogspot.com

Reklamer