Oliver Stone ber Trump offentligjøre alle dokumenter om kuppet i Ukraina

to forbrytere.jpg

Av Alex Christoforou

Oliver Stone sier USAs president Donald Trump bør offentliggjøre alle hemmelige dokumenter han har i sin besittelse om opprinnelsen til konflikten i Ukraina.

Obama-administrasjonen, med hjelp av CIA og mainstream media, utvannet på veldig kløktig måte det faktum at de de med vold styrtet den demokratisk valgte regjeringen i Ukraina og oppmuntret den ulovlige kupp-regjeringen til å angripe sine egne borgere øst i landet.

Oliver Stone ble aldri lurt av Obamas spill om Ukraina, som resulterte i at Obama ble utmanøvrert angående Krim av Russlands president Vladimir Putin.

Oliver Stone oppfordrer nå USAs president Donald Trump til å offentliggjøre hemmelige dokumenter han besitter om opprinnelsen til Obamas konflikt i Ukraina.

Vi er sikre på at Trump nå kjenner den fulle sannheten om Obama-administrasjonens handlinger i Ukraina. Han vil bruke denne sannheten som et pressmiddel mot Obama, Kerry, Nuland, Clinton, McCain, Brennan og resten av den nyliberale/nykonservative krigshissende eliten.

I et intervju med Russlands Kanal 1, sa den Oscar-vinnende regissøren at de fleste amerikanere dessverre ikke vet opprinnelsen til krisen i Ukraina.

«Hvis jeg var president Trump, ville jeg avgradere all denne informasjonen om Ukraina, samt Syria, men fremfor alt Ukraina, fordi det er det sentrale punktet i hvordan denne [nye] kalde krigen har oppstått.»

Stone gikk lenger i hans beskrivelse av den nåværende regjeringen i Kiev, og kaller det en regjering som er …

uvalgt, ekstremt-høyreorientert, svært korrupt og kontrollert fra utlandet».

Stone sier at overlevelsen av regimet Kiev utelukkende avhenger av økonomisk støtte fra USA, EU, og CIA.

«Ukraina var en av de viktigste målene for CIA», bemerket Stone. Han sier at siden starten av den kalde krigen, har USA gitt hemmelig hjelp til militser og dissident-grupper som ønsker å distansere landet fra dets russiske arv og historie.

Han avslørt Ukrainas restriksjoner mot arbeidet til journalister og angrep mot alle som snakker ut mot kuppregjeringen. Stone sa: «Jeg ser ikke noe reelt demokrati i Ukraina.»

Sputnik News påpeker at Oliver Stone kalt dagens oppblomstring av kamphandlingene i Øst-Ukraina «motbydelig». Han sa at Kiev åpenbart prøver å få Trump til å gi økonomisk og annen bistand.

sean-og-oliver-stone
Sean Stone, Olivers sønn, har forøvrig en ny dokumentar ute «A Century of War,» som kan sees på RT (Youtube)

Mainstream amerikanske medier, bemerket han, har vært nesten enstemmig i å skylde på Russland for kampene.

Regissøren bemerket at det amerikanske establishmentet har holdt seg til den samme falske fortellingen om Russlands ‘erobring’ av Krim, om russisk deltakelse i det ukrainske borgerkrigen, at det utgjør en «trussel» mot Ukraina, osv. Det er viktige fakta som forblir usagt om opprinnelsen til den ukrainske krisen, sa Stone, inkludert teknikkene for ‘fargerevolusjoner’ som ble anvendt i innledningen til Maidan-kuppet. Dette inkluderte finansiering, og bakgrunnen til de mystiske snikskytterne som skjøt mot både politiet og demonstranter på høyden av krisen .

I 2016, var Stone en av produsentene for «Ukraine on Fire«, en film som diskuterte den historiske opprinnelsen til krisen i Ukraina, innledningen til Maidan-kuppet, amerikanske og europeiske deltagelsen, og faren den pågående krisen utgjør for Europa og for verden. Filmen, en reaksjon på pro-Maidan filmen «Winter on Fire», fra 2015, inneholder et intervju med den tidligere presidenten i Ukraina, Viktor Janukovitsj, som ble kastet etter kuppet, samt Russlands president Vladimir Putin.

I år, planlegger Stone å begynne på en ny dokumentar om Vladimir Putin. Direktøren fortalte avisen TV-kanalen at filmen var like viktig som hans film om Ukraina.

Den «militær-industrielle sikkerhetsstaten trenger fiender,» sa Stone, «fordi det er der pengene er,» og Russland og dets president har lenge vært framstilt som en av USAs viktigste motstandere. Stones film vil forsøke å presentere den virkelige historien.


/http://theduran.com/oliver-stone-calls-on-trump-to-declassify-all-secret-documents-on-ukraine-conflict/

Reklamer