Obama med viktig innrømmelse om WikiLeaks

Av Craig Murray

Obama viser til «e-postene fra DMC som ble lekket». Legg merke til «lekket» og ikke «hacket».

I sin siste pressekonferanse, med begynnelse rundt 8 minutter og 30 sekunder, innrømmer Obama at de ikke har noen bevis på hvordan WikiLeaks fikk fatt i materialet fra Det demokratiske partis nasjonale komité. Dette undergraver strømmen av fullstendig vås, uten beviser, som har dukker opp fra den amerikanske etterretningstjenesten de siste to månedene. De samlet sammen en rekke antagelser for å lage ubegrunnede påstander. Disse gjentas så igjen og igjen i mainstream media.

Mest avgjørende av alt er at Obama refererer til «e-postene fra DMC som ble lekket». Legg merke til «lekket» og ikke «hacket». Jeg har gjentatt til jeg er blå i ansiktet at dette var en lekkasje, ikke en hacking.

William Binney, tidligere teknisk sjef for NSA har hevdet at hvis det var det en hacking, ville NSA være i stand til å gi nøyaktige detaljer helt på sekundet det skjedde. Det er åpenbart at rapportene de har offentliggjort, ikke har noen slik informasjon. Men media har vedvart med dette tullet om «russisk hacking.»

Obamas henvisning til «e-postene fra DMC som ble lekket» ble framsagt veldig naturlig, flytende og utvungent.

Det er godt at sannheten endelig blir fortalt.


Craig Murray er forfatter og menneskerettighetsaktivist. Han var britisk ambassadør til Usbekistan fra august 2002 til oktober 2004.

Reklamer