Kuppet mot sannheten

Paul Craig Roberts bruker ordet «presstituerte». Ordet er treffende, men det er en unødvendig fornærmelse mot folk i et vanskelig yrke. o.a.

trump-and-kenendy

Av Paul Craig Roberts

Jon Rappoport sin satire av de amerikanske presstituterte er fantastisk: «Vladimir Putin er USAs hemmelige president.»

«Jepp. Det er det. USA er nå Sovjetunionen. Alt er over. Trump er en kommunist som tar ordre fra Putin. Trump er rød. Det var hans maske hele tiden. Han er en milliardær-kommunist.»

Latterliggjøring er effektivt, og ingenting fortjener latterliggjøring mer enn Washington Post, New York Times, CNN, og resten av de presstituerte som later som de er ekte journalister. Men som jeg har understreket, og andre virkelige journalister, for eksempel Glenn Greenwald, har antydet, bringer de falske nyhetene som uvørent blir spredt av de presstituterte, med seg trusselen om atomkrig.

I flere år har Russland og hennes president opplevd uendelig demonisering. Russerne vet at Georgias invasjon av Sør-Ossetia (utført mens Putin var i OL i Beijing) var en provokasjon fra Washington. Russerne vet at Washingtons kupp i Ukraina (utført mens Putin var i Sotsji i OL) var en provokasjon beregnet på å få kontroll over den russiske basen for Svartehavsflåten på Krim og avskjære Russland fra Middelhavet. Russerne vet at Washington vet at anklagene om at Russland hacket Hillary sin e-post og det amerikanske presidentvalget, er løgn. Russerne vet at den «russiske trusselen» skapt av Washington er en løgn sammen med alle variasjoner over dette temaet, for eksempel en forestående russiske invasjonen av Polen og Baltikum. Russerne forstår at amerikanske rakettforsvarbaser på Russlands grenser er provokasjoner, det samme er NATOs militærøvelser på Russlands grenser og i Svartehavet. Du kan legge mere til denne listen på egen hånd.

Løgnene er allestedsnærværende. De har vokst stadig mer absurde, og er nå institusjonalisert i amerikanske styresmakter: i CIA, i regjeringen, og blant mange amerikanske senatorer og medlemmer av Representantenes hus. At disse løgnene er bekreftet av endeløse repetisjoner i media i hele den vestlige verden, blir betraktet av Russland som et tegn på at vestlige befolkninger forberedes på et militært angrep på Russland. Putin har advart offentlig ved flere anledninger at den vestlige propagandaen er farlig destabiliserende. Likevel, som han også påpeker, hører ingen hans advarsler.

Washington er så opptatt av sin anti-russiske propaganda at Kongressen har vedtatt, og Obama har undertegnet, en etteretnings-lov som inneholder en seksjon, avdeling V, som godkjenner aktive tiltak for å motvirke formidlere av falske nyheter. Disse formidlerne er alternative media-nettsteder, slik som denne, som utfordrer de offisielle løgnene. De sannferdige alternative mediene beskyldes for å være under russisk innflytelse.

Sist sommer, ble en nettside opprettet, omgitt av mystikk. Den la nylig ut en liste over 200 nettsteder påstått å være under russisk innflytelse, enten direkte eller indirekte. The Washington Post publiserte uansvarlig en lang artikkel som støttet den falske nyheten, at disse 200 nettstedene jobber for russiske styresmakter.

Med andre ord, undertrykkelse av sannheten er den siste forsvars-linja for det korrupte amerikanske herskende establishmentet. I løpet av de siste 24 årene, har tre Washington-regimer drept millioner av folk i ni eller flere land, sammen med amerikanske borgerrettigheter og frihet. For å dekke opp disse enorme forbrytelsene, uten sidestykke i historien, har de presstituerte løyet, baktalt og svertet.

dulles-kennedy.jpg
Kennedy og CIA-sjef Allen Dulles (t.v). Etter Grisebukta fikk Dulles sparken. Kennedy «….ønsket at han kunne splintre CIA i tusen biter og spre dem for vinden».

Og det kriminelle regimet i Washington hevder ovenfor verden å være den uunnværlige beskytteren av demokrati, menneskerettigheter, sannhet og rettferdighet. Som det russiske utenriksdepartementet talskvinne nylig sa, det som gjør Amerika enestående er bruk av makt i det ondes tjeneste.

Les også: bokomtale av en meget god bok, ‘Djevelens sjakkbrett. Allen Dulles, CIA og Kennedy’ Del 1   Del 2 av omtalen.

Washington stempler ikke bare motstandere, men alle som snakker sant, som «russiske agenter.» De håper at demoniseringen av Russland har tilstrekkelig skremt befolkningen. Målet er at amerikanerne vil snu ryggen til dem som snakker sant.

Noe bør synes åpenbart selv for de som er som er lettsindige og likegyldige. Et establishment som har satset så mye, at sjefen for CIA offentlig har hevdet at valget av Donald Trump skyldes russisk innblanding, men ikke er i stand til å produsere et fnugg av bevis – faktisk i møte med overbevisende bevis for det motsatte – er fast bestemt på å holde på makten for enhver pris.

CIAs åpne og enestående propaganda-angrep mot en påtroppende president har fått Trump til å kaste inn hansken i en utfordring til CIA-sjef John Brennan. Det er rapporter om at Trump har til hensikt å revolusjonere og reorganisere etterretningsorganisasjonen. Den siste presidenten som sa dette, John F. Kennedy, ble myrdet av CIA før han kunne slå til mot dem. Kennedy mente at han ikke kunne angripe CIA før han ble gjenvalgt. Forsinkelsen ga CIA tid til å ordne at han ble myrdet.

Trump ser ut til å forstå faren. Han har kunngjort at han akter å supplere sin beskyttelse fra Secret Service beskyttelse (som ble vendt mot JFK) med private sikkerhetsselskaper.

Er det ikke påfallende? Presidenten i Russland sier offentlig at Washington driver verden til termonukleær atomkrig og at hans advarsler blir ignorert. Den påtroppende presidenten i USA er under et fullstendig angrep fra CIA og vet at han ikke kan stole på hans offisielle sikkerhetsstyrke. Man skulle tro at disse ekstraordinære temaene vil være de eneste som ble diskutert. Men du kan bare finne slike diskusjoner på et par alternative medie-nettsteder, slik som denne, stemplet av PropOrNot og Washington Post som «under russisk innflytelse.»

468b09b9193756c42168e2bec3eb8aba
En anonym kilde i etterretningen (antagelig svært høyt oppe) ga denne utrolige uttalelsen i går til New York Post, eid av Rupert Murdoch: «No president has ever taken on the CIA and come out looking good.”/ Ingen president har prøvd å gå mot CIA og sett bra ut når han var ferdig»)

 

http://www.informationclearinghouse.info/46161.htm

Reklamer

Én kommentar

Kommentarer er stengt.