USA trekker spionene sine ut fra Ukraina

En kortmelding fra russisk presse, (fra Pravda til og med!) Hvis dette stemmer, er det en interessant utvikling. Har dette noe å gjøre med at Trump og Putin snakket på telefon for et par dager siden?

titanic.jpeg

Av Darya Ivashkina

Onsdag 16. november uttalte Igor Markov at USA trekker sine agenter (FBI og CIA) ut fra Kiev. Markov er tidligere parlamentsmedlem i Ukraina, [og måtte flykte etter maktskiftet i 2014]

Ifølge Markov: Folk fra de amerikanske spesialtjenestene som jobbet ved den ukrainske statsadvokatens kontor, samt i sikkerhetstjenesten SBU, har allerede forlatt ukrainsk territorium. De har blitt «raskt overført» til Romania og Tsjekkia. Alt dette taler for det faktum at USA «i det stille» forlater Ukraina.

«For bare en uke siden,» fortalte Markov ukrainske medier, «ble alle representantene for FBI, som var plassert i statsadvokatens kontor, og alle representantene for CIA, som var plassert i SBU, raskt flyttet til Romania og Tsjekkia. Når det gjelder sikkerhetstjenestene, var dette et klart signal om at USA i det stille forlater Ukraina. De eneste som gjenstår er noen analytikere. Selve agentene har alle dratt.»

http://www.kp.ru/online/news/2572043/

Reklamer