40 millioner russere øver på sivilforsvar de neste par dagene

Jeg tar ikke med denne nyheten for å krisemaksimere (verden går forhåpentligvis ikke under i overmorgen!), men for å illustrere at trusselen om en krig er alvorlig. Noe er alvorlig ute av lage i det internasjonale systemet, få ut fingeren og begynn fredsarbeid. En atomkrig er ikke uungåelig, den vil være en menneskeskapt katastrofe.
sivilforsvar sirene.jpg

 

fra RIA Novosti

Den 2. oktober kunngjorde Oleg Manuilo, talsmann for Russlands departement for krisesituasjoner (MCHS), at en stor sivilforsvarsøvelse vil skje over del de neste dagene.

Over 40 millioner personer vil være inkludert, inkludert fra Russlands regionale og kommunale myndigheter, samt nødetater og evakueringstjenester.

«Øvelsen vil foregå fra 4. til 7 oktober 2016. Total vil over 40 millioner mennesker vil være involvert, med 200.000 spesialister fra ulike redningstjenester, der over 50.000 utstyrsenheter vil bli satt på prøve,»  sa Manuilo.

Alle føderale og lokale myndigheter vil ta del i øvelsen. Evakueringsøvelsen er ment å teste aktuelle nød-, evakuerings- og forvaltningsplaner for effektivitet og hurtighet.

«Vi vil teste våre kommunikasjonssystemer samt systemets medisinske- og redningstjenester» – sa Manuilo.

«Dessuten skal alle sivilforsvarenheter klargjøres. I samarbeid med regionale og kommunale myndigheter, vil alle varslingssystemer bli prøvd ut.» Disse systemene benyttes bare i tilfelle av en plutselig trussel.

Som en del av øvelsen, vil vanlige medisinske anlegg og redningstjenester sjekkes for deres beredskap og evne til å tilby hjelp.


https://ria.ru/society/20161002/1478319561.html (via fort Russ)


Les også: Ingen advarsel når den røde linjen er passert/ I trådkorset/ October Surprise

Les også: Vil dere ha krig? Russland er klar for krig

Reklame

4 kommentarer

Kommentarer er stengt.