Flyktningpolitikken i EU kontrollert av tenketanker med NATO-forbindelser

 

tumblr_nvanxm0GCo1udefl6o1_1280.jpg

Av F.William Engdahl

En flom av [..] krigsflyktninger, fra Syria, Libya, Tunisia og andre islamske land som har vært destabilisert av Washingtons fargerevolusjoner i ‘Den arabiske våren’, har skapt de største sosiale forskyvningene i hele EU, fra Tyskland og Sverige til Kroatia, siden slutten av annen verdenskrig. Det har nå blitt klart for de fleste at noe ganske skummelt er på ferde, noe som truer med å ødelegge den sosiale veven i selve kjerne[området] i europeisk sivilisasjon. Hva få vet, er at hele dramaet blir orkestrert, ikke av Tysklands forbundskansler Angela Merkel eller av ansiktsløse EU-byråkrater i EU-kommisjonen i Brussel, men av en gruppe tenketanker med NATO-forbindelser.

Den 8. oktober 2015, midt i den store strømmen av hundretusener av flyktninger til Tyskland fra Syria, Tunisia, Libya og andre land, sa en selvsikker tysk forbundskansler Angela Merkel på et populært tysk TV-program: «Jeg har en plan« Hun brukte anledningen til å fremsi et skarpt utfall mot koalisjonspartneren, lederen for bayerske CSU Horst Seehofer, en kraftig kritiker av Merkels ‘åpne armer’ flyktningpolitikk siden våren 2015, som så mer enn én million flyktninger komme til Tyskland i fjor alene.

Siden da har den tyske kansleren forsvart det kriminelle Erdogan-regimet i Tyrkia, en viktig partner i hennes «plan», med jernhard besluttsomhet.

Mesteparten av verden har sett på med forbauselse da hun overså prinsippene om ytringsfrihet, og besluttet å tiltale en velkjent tysk TV komiker, Jan Böhmermann, for hans satiriske bemerkninger om den tyrkiske presidenten. De var forbauset da symbolet på europeisk demokrati, den tyske kansleren, valgte å overse Erdogans fengsling av opposisjonelle journalister og hans stenging av tyrkiske opposisjonelle media, mens han gikk videre med planer om å etablere et de facto diktatur i Tyrkia.

De var forvirret da regjeringen i Berlin valgte å overse overveldende bevis på at Erdogan og hans familie handlet med ISIS-terroristene i Syria, som faktisk skapte krigsflyktningene. De var overrasket over å se henne presse gjennom et forpliktelse fra EUs side om å gi Erdogans regime milliarder av euro for å angivelig håndtere flyktningstrømmen fra tyrkiske flyktningleirer over grensen til naboland i EU, som Hellas, og videre.

 

Merkel-planen

Alle disse tilsynelatende uforklarlige handlingene fra den en gang så pragmatiske tyske lederen ser ut til å stamme fra hennes omfavnelse av et 14-siders dokument utarbeidet av et nettverk av pro-NATO tenketanker, med den skamløse tittelen «Merkel-planen.»

Hva den nylig selvsikre tyske kansleren ikke fortalte hennes TV-vertinne, eller hennes seere, var at «hennes» plan ble gitt til henne bare fire dager tidligere, den 4. oktober, i et dokument som allerede hadde tittelen Merkel-planen, utarbeidet av en nyopprettet og tydeligvis godt finansiert internasjonal tenketank kalt European Stability Initiative (ESI). Nettstedet til ESI viste at det hadde kontorer i Berlin, Brussel og Istanbul i Tyrkia

Mistenkelig nok, ga forfatterne av planen tittel på den som om den hadde kommet fra den tyske kanslerens kontor, og ikke fra dem. Og mer mistenkelig er innholdet i Merkel-planen fra ESI. I tillegg til å allerede ta i mot mer enn én million flyktninger i 2015, bør Tyskland «bli enige om å gi asyl til 500.000 syriske flyktninger registrert i Tyrkia i løpet av de kommende 12 månedene.» I tillegg, «bør Tyskland akseptere krav fra Tyrkia … og sørge for trygg transport for vellykkede søkere … allerede registrert med tyrkiske myndigheter …» Og til slutt, «Tyskland bør bli enig om å hjelpe Tyrkia til å få visumfri [inn]reise i 2016.»

Det såkalte Merkel-planen var et produkt av tenketanker med forbindelser til USA og NATO, og av regjeringene i medlemsland av NATO eller potensielle medlemmer.

Huskeregelen «følg pengene» er lærerikt i denne saken, for å se hvem som virkelig styrer EU i dag.

CgL64d7UMAIwHLX.jpg large.jpg
Hvorfor er Merkel så vennlig mot Erdogan?

 

‘Det europeiske stabilitets-initiativet’ -ESI

ESI ble skapt under det NATO-ledete arbeidet med å forvandle Sørøst-Europa, etter den amerikansk-startete krigen mot Jugoslavia på 1990-tallet, som resulterte i balkaniseringen av landet og etableringen av en enorm flybase for USA og NATO, Camp Bondsteel i Kosovo.

Den nåværende styrelederen for ESI, og direkte ansvarlig for den endelige utgaven av Merkel-planen, er den Istanbul-baserte østerrikske sosiologen Gerald Knaus. Knaus er også medlem av European Council on Foreign Relations (ECFR), og fellow i Open Society Foundation.

ECFR, grunnlagt i 2007, er en etterligning av den innflytelsesrike New York Council on Foreign Relations, tenketanken opprettet av bankmennene Rockefeller og JP Morgan under fredsforhandlingene i Versailles i 1919, for å koordinere en anglo-amerikansk global utenrikspolitikk. Det er av betydning at skaperen og ‘pengesekken’ for ECFR er den amerikansk multi-milliardæren og sponsoren av fargerevolusjoner, George Soros.

I nesten alle fargerevolusjoner støttet av det amerikanske utenriksdepartementet siden sammenbruddet av Sovjetunionen, blant annet i Serbia 2000, i Ukraina, i Georgia, i Kina, i Brasil og i Russland, har George Soros og avleggere fra av hans Open Society Institute vært i skyggene, der de finansierer «demokratiske» ikke-statlige organisasjoner og aktivister for å installere pro-Washington og pro-NATO-regimer.

De eksklusive medlemmene, kalt rådsmedlemmer eller partnere, i den London-baserte ECFR inkluderer en av formennene Joschka Fischer, tidligere tysk utenriksminister for De Grønne, som presset hans parti til å støtte Bill Clintons ulovlige bombing av Serbia i 1999 uten godkjennelse fra FNs sikkerhetsråd.

Andre medlemmer av styret for denne tenketanken inkluderer tidligere generalsekretær i NATO, Xavier Solana. Det inkluderer den vanærete plagiatoren og tidligere tyske forsvarsminister, Karl-Theodor zu Guttenberg; Annette Heuser, direktør Bertelsmann Stiftung i Washington DC; Wolfgang Ischinger, formann for ‘Sikkerhetskonferansen i München; Cem Özdemir, formann for De Grønne; Alexander Graf Lambsdorff, fra de tyske liberale (FDP); Michael Stürmer, seniorkorrespondent for Die Welt; Andre Wilkens, direktør for Mercator Foundation; pederasti-forsvareren Daniel Cohn-Bendit fra Europaparlamentet. Cohn-Bendit, kjent som «Røde Danny» under de franske studentopptøyene i mai 1968, var et medlem av den autonome gruppen Revolutionärer Kampf (revolusjonære kampen) i Rüsselsheim i Tyskland sammen med sin nære allierte, nå formann for ECFR, Joschka Fischer. De to gikk videre til å danne den «realistiske» fløyen av de tyske Grønne.

Open Society Institute er et nettverk av skattefrie «demokratifremmende» stiftelser opprettet av George Soros under sammenbruddet av Sovjetunionen, for å fremme markedsliberalisering og «frie markeder» sammen med Det internasjonale pengefondet, i de tidligere kommunistiske økonomiene som åpnet dørene for en systematisk plyndring av enormt verdifulle gruver og energiressurser i disse landene. Soros var en stor sponsor av det liberale økonomiske teamet til Boris Jeltsin, inkludert Harvard-økonomen Jeffrey Sachs (med hans «sjokkterapi»), og Jeltsins liberale rådgiver, Jegor Gaidar.

Det blir allerede klart at «Merkel-planen» faktisk er Soros-planen. Men det er mer å se på hvis vi ønsker å forstå den mørkere dagsordenen bak planen.

 

Sponsorene for ‘Det europeiske stabilitets-initiativet’ -ESI

Tenketanken ‘Det europeiske stabilitets-initiativet’ til Gerald Knaus, også med Soros-forbindelser, er finansiert av en imponerende liste over givere. Deres hjemmeside viser dem.

Listen inneholder, i tillegg til Open Society Institute, den Soros-sponsede tyske Stiftung Mercator, og Robert Bosch Stiftung. ESI-sponsorene inkluderer også EU-kommisjonen.

Så, merkelig nok, inneholder listen over sponsorer for Merkel-planen en organisasjon med det orwellske navnet, The United States Institute of Peace.

Enkle undersøkelser avslører at US Institute of Peace har en alt annet enn en fredselskende bakgrunn. The United States Institute of Peace ledes av Stephen Hadley, tidligere rådgiver for Det amerikanske sikkerhetsrådet under den ny-konservative krigførende Bush/Cheney administrasjonen. I styret sitter Ashton B. Carter, nåværende ny-konservativ forsvarsminister og krigshauk under Obama; utenriksminister John Kerry; generalmajor Frederick M. Padilla, president for Det amerikanske forsvarsuniversitetet. Disse er veldig erfarne arkitekter for Pentagons strategi for Full Spectrum Dominance – dominans på alle områder, for å dominere verden militært.

«Merkel-planens» forfattere i tenketanken ‘Det europeiske stabilitets-initiativet’ , i tillegg til rundhåndethet fra Soros-stiftelsene, nevner som «kjerne-grunnlegger» German Marshall Fund of the United States. Som jeg beskriver i min bok, The Think Tanks, er German Marshall Fund alt annet enn tysk. Det er basert i Washington, som jeg noterte i boken: «Det er en amerikansk tenketank med hovedkontor i Washington DC. I virkeligheten er dens dagsorden dekonstruksjonen av etterkrigstidens Tyskland og mer generelt av suverene stater i EU for å få dem til å passe dem bedre inn i Wall Streets dagorden for globalisering.»

German Marshall Fund of Washington har vært involvert i det amerikanske dagsordenen for regimeskifte rundt om i verden etter 1990, i ledtog med den USA-finansierte National Endowment for Democracy, Soros Foundations, og CIA-fronten USAID. Som jeg beskriver det i boken:

Det viktigste fokuset for German Marshall Fund i henhold til dens årsrapport for 2013, var å støtte dagsordenen til det amerikanske utenriksdepartementet for såkalt demokratibyggende virksomhet i tidligere kommunistland i Øst- og Sørøst-Europa, fra Balkan til Svartehavsområdet.

Det er av betydning at dets arbeidsområde inkluderer Ukraina. I de fleste tilfeller jobbet de sammen med USAID, allment identifisert som en CIA-front med bånd til utenriksdepartementet, og Stewart Mott Foundation som gir penger til den amerikanske hovedsaklig statsfinansierte National Endowment for Democracy.

Den samme Stewart Mott Foundation er også en sponsor av den ESI-skrevne Merkel-planen. Det er også Rockefeller Brothers Fund.

Alt dette bør gi grunn til ettertanke for hvem og for hvilke mål avtalen mellom Merkel og Erdogan for å håndtere flyktningkrisen i EU er laget. Har Rockefeller/Bush/Clinton fraksjonen i USA tenkt å bruke den som en stort eksperiment for sosial omforming, for å skape kaos og sosial konflikt i EU samtidig som deres ikke-statlige organisasjoner som for eksempel NED, Freedom House og stiftelsene til Soros lager uro i Syria,Libya og resten av den islamske verden?

Er Tyskland en «vasall» til amerikansk makt i verden etter 1990, som tidligere presidentrådgiver og kumpan til Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, kalte landet? Hittil er bevisene ganske sterke på at dette er tilfelle. Rollen til de amerikanske/NATO-tilknyttete tenketankene er sentralt for å få en forståelse av hvordan Forbundsrepublikken Tyskland og EU er faktisk styres fra bak det atlantiske teppet.


Fra:

http://journal-neo.org/2016/04/27/how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-

Reklamer

Én kommentar

  1. […] I mellomtiden har Europa (som the Waking Dead), leid inn [andre land] for å få kontroll over flyktningstrømmen, og dermed har de satt i gang den største massedeportasjonen siden annen verdenskrig, komplett med leire finansiert av EUs skattebetalere og administrert av den store demokraten Erdogan. The missing link er nå i det åpne; alt blir utført under kontroll av tenketanker med NATO-forbindelser. […]

    Liker

Kommentarer er stengt.