Ingen straff for den iranske atomsvindelen

uuuu1-300x200

Av Jim Dean

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) har endelig lagt til side mappa angående angivelige iranske militære kjernefysiske planer. Dette skjedde med et enstemmig vedtak, som rydder vei for å oppheve mesteparten av sanksjonene. Dette burde ha skjedd for lenge siden. En trestake ble banket gjennom vampyrhjertene til alle Iran-haterne da IAEA erklærte at byrået ikke hadde funnet noen militær bruk av iransk atomteknologi.

Dette er beviset for at alle som hadde hevdet at Iran hadde en skjult atomvåpenprogram løy. Hvorfor? … Fordi i løpet av P5 + 1 forhandlingsprosessen, i den hardt omkjempete avstemmingen i den amerikanske Kongressen om den endelige avtalen, og i løpet av dette siste sabotasjeforsøket angående den «militær porteføljen»; på ingen av disse tidspunktene avslørte noen etterretningsetater sine hemmelige bunker med bevis som de hadde holdt tilbake til siste øyeblikk.

Den koordinerte omfanget av svindelen om en trussel fra Iran anser jeg som en psykologisk terrorkampanje i seg selv mot alle land øst og vest. Hver gang Obama eller høytrankende embetsmenn i Pentagon nevnte at «alle alternativer er på bordet, inkludert militære», visste de at de sendte en melding til oss alle om at de allerede hadde bevis for enten at Iran gjemte unna uran for atomvåpen, eller at de jobbet med kjernefysisk våpenteknologi, som ville ha inkludert laging av stridshoder og enkelte innledende tester.

i
Benjamin Netanyahu prøver å skremme oss i FN- og viser hvilket mentalt nivå han mener vi er på.

For israelerne er løgnene enda verre, på grunn av deres stadige trusler om at hvis de ble nødt til det, ville de «gjøre det alene» for å stoppe Iran fra å «få bomben». Netanyahu og hans generalstab sendte også en ekstra melding om at de også hadde solid etterretning om et iransk våpenprogram, ellers ville de aldri ha risikert en forebyggende angrep. Israel hadde som mål å rettferdiggjøre eventuelle fremtidige slike angrep som defensive angrep. Selv holocaust-kortet ble spilt gjentatte ganger som en del av deres PR-dekke om «aldri igjen».

Vestlige medier spilte på lag i dette svindelspillet, med historier om at Iran var en terroristnasjon som ønsker å utslette Israel fra kartet. CNN var åpenbart skyldig i bevisst feiloversettelse av en uttalelse hvis bokstavelige oversettelse er «fjerne det sionistiske regimet fra historiens side» … som dukket opp i oversettelsen som «å slette Israel fra kartet». Denne oversettelses-svindlen ble fortsatt brukt under debatten før avstemningen i Kongressen.

Militante israelere hadde i to tiår hevdet at Iran bare var to år unna å få «bomben» hvis ikke noe ble gjort. Men når tiden gikk og gikk uten at det skjedde, bare fortsatte de å fremme denne anklagen, uten at noen store institusjoner anklaget dem for å være uærlige.

Vi har alle sett et vestlig drapsprogram mot det som vi nå vet var uskyldige iranske atomingeniører under dekke av at de må ha jobbet med et hemmelig atomvåpenprogram; hvorfor ellers ville USA, Israel og Storbritannia har vært involvert i dette skitne arbeidet?

Uttalelsene til sjefen for britiske MI6, sir John Sawyer, er representative for hvor perverst de gikk frem i verdenopinionen, for å forberede den på et forebyggende angrep på Iran. I en tale fra 2012, på en konferanse for tjenestemenn, fortalte Sawyer dramatisk til de 100 deltakerne at Iran ville være en stat med kjernefysiske våpen i 2014. Han sa også at hvis det ikke hadde vært for britiske ‘spesialoperasjoner’, ville Iran ha hatt atombomber i 2008.

«Iranerne har målbevisst går inn for å mestre alle aspekter av atomvåpen; alle teknologiene de trenger … Det er like klart at Israel og USA ville gå store farer i møte dersom Iran skulle bli et land med kjernefysiske våpen», sa sir John.

Denne presentasjonen var en psykologisk spesialoperasjon i seg selv. Det finnes ikke et fnugg av bevis for at, selv om Iran hadde atombomber, ville de bli brukt annet enn som en avskrekking mot et førsteangrep. Alle som lyttet til Sawyer antok at han hadde bevis for et fremskredent iransk atomprogram; og vi vet nå at han løy, ettersom bevis aldri ble fremlagt. Så vi må spørre oss selv: hva var en større trussel mot vår sikkerhet – Iran eller løgnerne?

bases3
Amerikanske baser rundt Iran

Hvorfor prøvde Sawyer å selge ideen til toppsjefene i britiske offentlig sektor om at Storbritannia må beskytte Israel og USA fra en kjernefysisk Iran, når de aldri hadde bevisene? Det må ha vært et annet motiv. Våre egne eksperter fortalte oss i år at USA hadde tilgjengelig satellitt-teknologi som kan plukke opp både anrikning av uran til våpen og våpentestinger praktisk talt i sanntid.

Den sikreste måten for land å anskaffe atomvåpen i dag er å enten stjele materiale for våpen og kjøpe ferdig detonasjonsteknologi, eller ferdige bomber. Listen over selgere er kort. Tyskland er hovedmistenkt for å ha fått disse fra Israel som en del av betalingen for avtalen med Dolphin-ubåten. Denne avtalen har gitt Israel en ubåt som er i stand til å avfyre krysserraketter med atomstridshoder. Mange anser dette for å være en stor trussel mot verden – som en elefant ute av kontroll.

Så hadde vi den siste lekkete historien om at israelerne hadde bedt USA om støtte for et angrep på Irans ‘Fordow’ underjordiske anrikningssanlegg for uran som ble erklært til IAEA i september 2009. Som en del av Irans forsøk på å motstå sanksjonspresset, sa iranerne i 2011 at de hadde oppgradert og bygget flere nye sentrifuger, og at det som en del av dette ville flytte deres operasjoner for 20% anrikning til Fordow.

Israelerne ber om «spesialutstyr» for en commando-angrep for å sprenge stedet i luften. Det er enighet om at de ønsket våre stealth-helikoptre. De ble nektet godkjenning, siden Det hvite hus betraktet det et selvmordoperasjon, som deretter ville ha hatt amerikanske fingeravtrykk overalt.

Spol frem til i dag. Ingen bevis for et våpenprogram ble noensinne presentert av noen etterretningsorganisasjoner. Dette Fordow-anlegget vil nå bli konvertert til isotop-produksjon utelukkende for medisinsk og industrielt bruk, under tilsyn fra IAEA. Ifølge avtalen skal iranerne selge alt av deres 20% uran, og all 3,5% uran bortsett fra 220 kilo, til Russland i bytte for rå uran slik at transaksjonen kan gjennomføres raskt for å vise verden at de er i full overensstemmelse når det gjelder de reduserte lagrene. Russland vil føre tilsyn med konvertering av anlegget.

Men AIPAC [Israel-lobbyen i USA] kritiserer fortsatt hardt at IAEA avslutter mappa om Irans militære atomprogram. De hevder en risiko fortsatt eksisterer, mens de lite oppfinnsomt hevder at IAEA ikke leter hardt nok etter bevis. Dette er en avledning for å holde offentlighetens oppmerksomhet borte fra de sakene jeg skriver om nå. Det var talsmennene for «forebyggende angrep» som burde ha avslørt sine etterretningsresultater for mange år siden. I stedet har de bare svindlet oss alle sammen.

Verdensopinionen må avgjøre om den skal godta å bli utsatt for løgnerne når det gjelder den iranske atomsvindelen ved å gjøre ingenting, eller kreve omfattende undersøkelser angående svindelen som ble forsøkt prakket på oss. Bør ikke de skyldige holdes ansvarlige for ‘kjernefysisk-trussel terrorisme‘ ? – dette første gang at dette uttrykket noen gang har vært på trykk.

[….]

Oversatt med  forkortinger av TM fra:
http://journal-neo.org/2015/12/19/nato-nuclear-scam-on-iran-now-carved-in-stone/

Reklamer