Vestens uvitenhet og indoktrinering dreper millioner

imoerial bootlicking

Av Andre Vltchek

Vår planet Jorden er på vei rett mot den farligste kollisjonen i dens historie. Det er ikke en kollisjon med et fremmedlegeme, med en asteroide eller en komet. Det er en kollisjon med den mest brutale og egoistiske delen av dens egne innbyggere, med folk som stolt kaller seg «Medlemmer av den vestlige sivilisasjonen.»

Hvem dreper hvem i nåtiden? Hvem står bak det?

Gang på gang er det klart demonstrert at vestlig kultur, som den viktige psykologen Carl Jung pleide å kalle «patologi«, ikke kan stoles på.

Denne «kulturen» hadde allerede nådeløst slaktet flere hundre millioner av mennesker i alle hjørner av verden; den gjorde hele kontinenter til slaver og plyndret alt som hadde noe verdi, enten det var over eller under jordoverflaten.

Innbyggerne i Europa, USA, samt herskere av deres klientstater viste skremmende likegyldighet overfor lidelsene til sine ofre.

De viste også den ytterste uvitenhet og det høyeste nivået av indoktrinering!

I århundrer stirret borgere av Frankrike, Storbritannia, Belgia, Spania, Portugal og andre vestlige nasjoner på krigsskip som forlot sine kyster, seilte mot Asia, Latin-Amerika og Afrika … med åpen munn av overraskelse; de lot som de ikke ikke egentlig visste hva slags grusomheter disse skipene skulle spre. Når skipene kom tilbake, fullpakket med slaver og ufattelig bytte, stenge de av hjernen og hevdet nok en gang uvitenhet, og tilskrev blomstringen i sine byer og stater til  «Vestlig oppfinnsomhet, entreprenørånd og hardt arbeid», men definitivt ikke til «terror, voldtekt og forferdelig plyndring av verden».

Tyskerne gjorde dette mens de stirret på konsentrasjonsleirenes skorsteiner som gulpet opp tykk røyk fra ofrene for Holocaust, for deretter å hevde at «de ikke visste». Men dette var akkurat det alle europeere har gjort i århundrer og årtusener, når deres tropper og «investeringer» i alle slags korstog, plyndret og brutaliserte alle på jordens overflate.

Gjennom historien har folkemord blitt utført, gang på gang, over hele Afrika, i Midtøsten, i Latin-Amerika, Karibia, India,  Øst-Asia og selv i Stillehavet.

Menneskene i Vesten løftet aldri en finger for å stoppe forbrytelsene som deres stater begikk! Så lenge de ble feite, hvorfor skulle de det? Deres underdanige og feige intellektuelle nekter fortsatt, med noen få unntak som ikke representerer selv 1 prosent, å skildre de grusomme ødeleggelsene, ydmykelsene og smerten hos «de andre». Vestlige filosofer er låst i stivnete institusjoner kalt universiteter, og prostituerer seg for fast arbeid, i stedet for å beskrive verden i all dens syke forferdelighet. Mediene og kunstnere er ikke noe bedre.

Kristendommens rolle har vært enorm og forferdelig. I nær framtid skal jeg konsentrere meg om et essay som vil beskrive dens ansvar for det globale folkemordet, samt en tynn men provoserende filosofisk bok om det samme temaet, skrevet sammen med en av de ledende kristne teologene. Kristendom (selv i dens ikke-religiøse former som kalles «sekularisme» eller «ateisme») har spredt intoleranse, hyklerske dogmer, religiøs eksklusivitet og ideer om overlegenhet. Den tilbød rettferdiggjørelse; den til og med inspirerte korstogene, den koloniale ekspansjonen, massemord, samt total ødeleggelse av lokale kulturer.

Og likevel klamrer de seg fortsatt til makten, de samme bandittnasjonene, den samme feige men sadistiske kulturen, den samme perverse religionen. De torturerer og dreper fortsatt millioner.

Deres råtne søstre – kapitalismen og nihilismen – hjernevasker mennesker over hele verden mens de tvinger dem ned i mørke daler av fortvilelse.

Det er fordi deres masseødeleggelsesvåpen er de dødeligste, deres propaganda den mest avanserte, deres opposisjon den mest indoktrinerte og deres motstand nesten ikke-eksisterende!

2acfa6091ff840175efaf034ee07b3ca

Krig etter krig, folkemord etter folkemord, Vesten spiller fortsatt dum! Den nekter å erkjenne hva den gjør med verden.

Når over 100 franskmenn nylig døde i en bisarr rekke av angrep i Paris (hvem sto bak dem? Vestens allierte – jihadister eller kanskje sin egen elite?), begynte europeerne å sørge over sine egne ofre – og peke fingeren på «de andre». Folk over hele verden, enten for redd til å si «nei» eller også for hjernevasket, begynte å uttrykke solidaritet med den franske nasjonen.

En del av «Jungelen», en forferdelig flyktningleir nær den franske byen Calais, ble satt i brann. Flyktninger ble angrepet over hele Europa som «hevn». Men hevn for hva? Tross alt rømte flyktningene bare fra sine hjemland som var ødelagt og plyndret av både Europa og USA!

Men dette er ikke hvordan et vanlig europeer blir bedt om å se verden.

Den vanlige europeeren og nordamerikaneren er mye mer underdanig ovenfor regimet enn en vanlig innbygger i noen annen del av verden. Han eller hun lærer hva som kreves å bli lært, lytter oppmerksomt på hva media/propagandafolk fordøyer og serverer. Debattene er nesten alltid innenfor den tillatte rammen.

En vanlig borger av et vestlig land sluker timevis med bisarr underholdning daglig (inkludert «nyhetsunderholdning»). De ser dusinvis av propagandafilmer og filmklipp hvert år. Han eller hun kan neppe se noen forskjell mellom virkelighet og fantasi lenger. En slik borger er villig til å ofre milliarder av menn, kvinner og barn over hele verden bare for sine egne materielle fordeler og egen velvære.

Alt han eller hun vet, alt han eller hun føler er (litt vagt) at de er liksom er «overlegne» resten av menneskeheten; at deres kultur er enestående og forutbestemt til å herske over verden. All han eller hun føler er at han eller hun har rett til å konsumere og bruke alle naturressursene i verden, og at deres stat kan bestemme hvilke land utenfor den vestlige verden som vil bli tillatt å overleve og hvilke som vil bli tvunget til å kollapse.

Millioner av menneskeliv tapt i Midtøsten, titalls millioner menn, kvinner og barn drept av imperialismen i Afrika? Hvem bryr seg? Hvem i helvete bryr seg? Folk i Vesten spiser, parrer seg, arbeider av og til, og deretter prøver de enten å nyte livet eller kjemper for mye bedre fordeler … for seg selv. Resten av verden er der for å gi eller å støtte slike fordeler; det er alt.

Jo dummere de er, jo mer selvsikkert og arrogant er deres verdensbilde. Du ser folk som dette i en pub, men du ser dem også kontrollere alle internasjonale organisasjoner, selv FN-organisasjonene. De store, tykke, høye tyskere, skandinavene, nordamerikanerne, britene – snakker med en aura av overlegenhet til de «kvikke asiatene, klønete afrikanerne og usikre araberne»! Fortell dem hva de skal gjøre, hvordan de skal styre deres samfunn. Absolutt ingen skamfølelse! Du ville aldri høre dem sutre: «Vi ‘fucked up‘ verden. Vi voldtok planeten. Vi gjør det fortsatt …» Aldri.

Ingen unnskyldninger, ingen anger, ingen briljant plan for hvordan de skal snu strømmen, hvordan de skal gi tilbake i minste en del av det som hadde blitt stjålet og hvordan å stoppe drapene.

Selvfølgelig, overalt du drar, leser du ting som «Fred på jorden!»

La_Rochelle_slave_ship_Le_Saphir_1741

Ja, over 100 mennesker døde i Paris. Rett før det døde nesten 50 i Beirut i Libanon. Mens tusenvis dør i Jemen hver måned … Mens 17.000 allerede er forsvunnet i Iran – ofre for Vestlig-sponset terrorisme … mens hundretusener har dødd i Libya og Syria … Mens millioner har dødd i Somalia og Irak … Mens omtrent 10 millioner allerede har dødd i plyndringen og voldtekten av Den demokratiske republikken Kongo … Alle disse er ofre for vestlige overgrep og bandittvirksomhet eller direkte av vestlig-sponset terrorisme!

Alle disse Mujahedin-styrkene, al-Qaida, al-Nusra, IS … hele Wahhabi-fundamentalismen er skapt først av britene og senere av den nordamerikanske imperialismen. Alle disse ekle, giftige sakene som har blitt bevæpnet og finansiert og vedlikeholdt av europeerne, samt saudiarabere, tyrkere og andre gode allierte av Vesten.

Og hvorfor ble denne stinkende tingen så flittig væpnet og finansiert? Så den kan knuse og ødelegge den progressive, sosialistiske Islam, fra Egypt til Iran og Indonesia! Så det kan ødelegge Sovjetunionen og alle marxistiske røtter i Afghanistan! Så det kan drepe millioner av progressive mennesker i disse stolte og selvstendige nasjonene. Så Vesten kan styre, uten motstand, ta alt den ønsker, bestemme hvem som skal styre der!

Nå gjør Russland motstand mot terror med sine fly. Landets bombefly flyr tokt for å overlevelsen av denne delen av menneskeheten. Nylig betalte Russland en enorm pris, og vi vet alle hva den var. Men landet er vant til å betale utenkelige priser for overlevelsen av planeten vår. 25 millioner menneskeliv i bare én krig, for å bekjempe nazismen. Eller en stor del av den sovjetiske økonomiske produksjonen, «bare» for å beseire vestlig imperialisme og kolonialisme.

Kina sendte militære rådgivere og står bunnsolid skulder tilskulder med Russland.

Syria klarte å sjokkere verden ved å nekte å overgi seg, ved å kjempe med ufattelig heltemot mot alle odds. Halvparten av folket er på flukt, millioner av flyktninger oversvømmer alle kyster, men landet står oppreist, skadet og blødende, men likevel oppreist.

Og det er også Latin-Amerika, til tross for alle disse voldsomme angrepene fra Vesten. Oppreist, for faen, stolt og ruvende oppreist!

Og disse uvitende, egoistiske, brutale hordene i Vesten ser ingenting. De gjentar propaganda sprøytet inn i hodene sine, som tillater små variasjoner, og kaller det ytringsfrihet!

*

Etter «Paris-angrepet» er vestlig propaganda atter en gang i høygir. Dens apparatsjiker var tydeligvis «forberedte og klare». Fremtidige direkte angrep mot Syria er allerede «berettiget» god tid i forveien. Ikke mot ISIS (selv om det ville være det offisielle påskuddet), men mot president al-Assad og hans regjering som er, tross alt, støttet av de fleste syrerne. Angrepet mot Syria vil ikke bli kalt «vestlig terrorisme», men noe sånt som en «heroisk hevn».

Kan denne planeten overlates til de som ser dritt på sine TV-skjermer, dag etter dag – både Hollywoods propagandaproduksjon og propagandanyheter?

Kan noe som kommer fra Vesten tas på alvor, etter århundrer med løgn og mord?

Hvem dreper hvem, i det siste? Hvem står bak det?

Jeg vil holde fast ved det jeg vet. Og det jeg vet er hvem som faktisk drepte millioner i Midtøsten, Afrika og Asia.

Jeg vil ikke spekulere om noen «på innsiden» av Imperiet gjorde det, selv om jeg har enkelte sterke mistanker; selvfølgelig har jeg det! For øyeblikket vil jeg bare holde meg til fakta som jeg kan bevise.

Og fakta er enkle og fryktelige: Imperiet har myrdet millioner av mennesker på planeten vår. Imperiet, og all denne selvforevigende uvitenheten, fundamentalismen og blindheten hos sine indoktrinerte borgere!


Andre Vltchek er filosof, forfatter, filmskaper og gravende journalist. Han har dekket kriger og konflikter i en rekke land. Tre av hans siste bøker er den revolusjonerende romanen «Aurora» og to bestselgende verk av politiske skrifter: «Exposing Lies of The Empire» og «Fighting against Western Imperialism«. André lager filmer for Telesur og Al-Mayadeen. Se Rwanda Gambit, hans banebrytende dokumentar om Rwanda og Congo. Etter å ha bodd i Latin-Amerika, Afrika og Oseania, er Vltchek for tiden bosatt i Øst-Asia og Midtøsten, og fortsetter å jobbe over hele verden

 

Reklamer

Én kommentar

  1. Interessant sak, men det har aldri vært folkets interesse å undertrykke andre land. Derimot hos eliten er det deres interesse. Tror du ilegger et helt folk og helt kontinent meninger som de ikke har eller aldri har ønsket å hatt. Du sier selv at de er den mest hjernevaskede befolkningsgruppe i verden. Hva kan du forvente av kognitive og kritiske tanker utenfor boksen når 99% av all informasjon er innenfor boksen. Bommert å ilegge vestens folk slike interesser.

    Liker

Kommentarer er stengt.