Hillary Clinton: Vi løy. Målet for krigen mot Libya var hele tiden regimeendring

Hillary Clinton innrømmer at de offisielle grunnene for angrepet på Libya ikke var sanne. Dette visste vel de fleste oppegående mennesker fra starten, men det er greit å ha det bekreftet. Kanskje også norske politikere vil forsnakke seg om dette en gang i fremtiden?

www.usnews.com

av Moon of Alabama den 24 otober 2015

Micah Zenko fant denne gullkornet i gårdagens høringinger av Hillary Clinton om Benghazi:

På spørsmål fra Representant Peter Roskam (R-IL) om et videoklipp der det ble sagt «Vi kom, vi så, han døde [det menes tidligere libyske presidenten Muammar al-Gaddafi]. Er dette Clinton-doktrinen?»

Clinton svarte: «Nei, det var et uttrykk for lettelse over det militære oppdraget utført av NATO og våre andre partnere hadde oppnådd sin mål

Videoklippet som det er tale om er her, og bør bli sett av alle for å forstå hvilken ond personlighet Hillary Clinton har.

Men poenget, sier Zenko, er at hun innrømmer at Obama –  og Clinton som hans utenriksminister – løy når de hevdet å føre krig mot Libya på grunn av en eller annen slags «humanitære årsak»:

Hva som nå er helt glemt er at regimeskifte IKKE VAR ment som hensikten med det militære oppdraget, intervensjonen i Libya i mars 2011. Som president Barack Obama erklærte i en tale til nasjonen 28. mars 2011, «Oppgaven som jeg har gitt våre styrker er å beskytte det libyske folk fra umiddelbar fare, og etablere en flyforbudssone,» Han legger uttrykkelig til: «å utvide vårt militære oppdrag til å inkludere regimeskifte ville være feil.»

Hvis det er noen kompetente motstandere til hennes kandidatur til presidentembedet, burde de ta opp dette og bruke det til å ødelegge henne: «Vil du ha en president som lyver til deg om å gå til krig? Om å la dine sønner og døtre bli drept?»

TM med vennlig tillatelse fra :
http://www.moonofalabama.org/

Reklamer