John McCain ønsker å skyte ned russiske fly

 

Av Daniel McAdams

Senator John McCain har en personlig del i de medlemmene i ISIS og al-Qaida som i dag blir bombet av russiske jagerfly. Det var bare for to år siden at McCain befant seg i den pinlige posisjonen at han måtte forklare hans overnatting med en gruppe av ISIS-tilknyttede terrorister i Syria. Han har gjentatte ganger oppfordret til mer direkte amerikanske militært engasjement for å styrte den syriske regjeringen. Gjentatte historier om svikt i det amerikanske opplæringsprogrammet for opprørere har bare stålsatt han. Fakta må ikke komme i veien for McCains regimeendringsplaner for Syria.

Men McCains planer for Syria har plutselig kommet til en skrikende stans med ankomsten av det russiske militæret. ISIS og al-Qaida og deres tilknyttede grupper er plutselig i siktet til russerne. Faktisk ser det ut til at Russland har kommet lenger med to dager av bombing enn den USA-ledede koalisjonen har gjort på et år.

Hva må gjøres? McCain har kommet opp med en idé: å bevæpne opprørerne med raketter og hjelpe dem til å skyte ned russiske fly!

Spurt av Fox News ‘Neil Cavuto hva USA burde gjøre om Russlands angrep CIA-trente (men al-Qaida tilknyttede) krigere i Syria, svarte McCain :

Jeg ville gjøre hva vi gjorde i Afghanistan for mange år siden for å gi de gutta muligheten til å skyte ned disse flyene. Det utstyret er tilgjengelig.

Ja, McCain ønsker amerikanske fingeravtrykk over hele nedskytingen av russiske militære fly og døde russiske militære piloter. Er det noen som ønsker å vedde om at ingen av hans kolleger i Senatet vil skolde McCain for offentlig å ha truet med å skyte ned russiske fly via stedfortredere?

Hva ville Fox News (og resten av den amerikanske media) gjøre hvis en russisk senator gikk på russisk fjernsyn og offentlig anmodet om at russerne burde hjelpe Assad med å skyte ned amerikanske militære fly over Syria?

Oversatt fra:

http://www.informationclearinghouse.info/article43023.htm

Reklamer

Én kommentar

Kommentarer er stengt.