Vil Tyskland ende opp som en haug med radioaktiv aske?

-Den amerikanske utplasseringen av nye atomvåpen i Tyskand er ingen bagatell, ettersom det bringer sannsynligheten for atomkrig ved feilberegning mellom USA og Russland et gigantisk skritt nærmere.

-Den 20. september begynte jagerfly fra det tyske Luftwaffe  å patruljere luftrommet over de tre baltiske statene med fullt aktiverte våpen.

-Pave Frans sa at vi er inne i tredje verdenskrig.

Hele artikkelen under bildet:

maxresdefault

Av F.William Engdahl

Den 21. september, meldte den tyske nasjonale TV-kanalen ZDF at USA vil stasjonere tyve av neste generasjons avanserte kjernefysiske bomber av type B 61-12 på det tyske Bundeswehrs flystripe og depot for spesialvåpen i Büchel i Rheinland-Pfalz, et radioaktivt steinkast fra der denne forfatteren befinner seg.

Denne amerikanske utplasseringen er ingen bagatell, ettersom det bringer sannsynligheten for atomkrig ved feilberegning mellom USA og Russland et gigantisk skritt nærmere. Det fører direkte til at den tyske forbundsrepublikken vil bli et høyt prioritert mål ved en slik opptrapping. Ashton «Ash» Carter og «krigshaukene» som styrer det amerikanske forsvarsdepartementet synes å ha mistet all kontakt med virkeligheten.

B 61-12 , den nyeste amerikanske modellen av atombombe, blir presentert av Pentagon som kun en modernisert livs-forlengende utgave av den standard strategiske amerikanske atombomben i drift siden 1966. Den er, ifølge Hans M. Kristensen, direktør for Prosjektet for atominformasjon ved Føderasjonen av amerikanske vitenskapsmenn, en «ny atombombe av en type som for tiden ikke finnes i atomvåpenlagrene og med kraftig forbedrete militære evner. Det er den dyreste atombombe-prosjektet noensinne; mange av kostnadene fremdeles ukjente

Det russiske utenriksdepartementet uttrykte umiddelbart bekymring for de oppgraderte amerikanske planene for utplassering i Tyskland, sier dette også vil krenke den kjernefysiske ikke-spredningsavtalen fra 1970,som er ratifisert av mer enn 190 stater.

Dmitri Peskov, Vladimir Putins talsmann, fortalte media at det amerikanske trekket ville «føre til ødeleggelsen av den nåværende strategiske balansen i Europa» og tvinge Russland til å utføre mottrekk, fortsatt uspesifiserte, for å gjenopprette den strategiske balansen for å garantere det russiske rikets sikkerhet.

Den 1. juli 2015 testet Pentagon B 61-12 på sitt testområde i Nevada. Testen fikk på den tiden skarp kritikk fra Russlands forsvarsdepartement. Viseforsvarsministeren Anatoli Antonov antydet at det nye kjernefysiske våpenet var ment for det europeiske kjernefysiske arsenalet til USA: «Atombomben som ble testet er en enhet med dobbelt formål. Den kan være både et element av strategiske offensive våpen – når den blir levert av tunge bombefly – og et element av ikke-strategiske atomvåpen når den blir levert av taktiske fly,» sa Antonov.

Den russiske viseforsvarsminister la til: «Det spesielle med den gjennomførte testen var det faktum at F-15E jagerbombere ble brukt som en bærere for et kjernefysisk våpen. Dette gir grunn til å tro at testen ble utført for å undersøke muligheten for å bruke B 61-12 atombomben av NATOs kampfly stasjonert i Europa.«

Pentagons russiske krigsplaner

En rapport som siterte ledende kilder i det amerikanske forsvarsdepartementet dukket opp i utgaven av i magasinet «Foreign Policy» den 18. september. Rapporten viste at det amerikanske forsvarsdepartementet er i ferd med å «gjennomgå og oppdatere sine beredskapsplaner for væpnet konflikt med Russland.» Gjennomgangen og oppdateringen inkluderer angivelig mulig amerikansk bruk av såkalte ‘taktiske’ atomvåpen mot Russland. I hans juli bekreftelseshøringer i Senatet sa den neste amerikanske forsvarssjefen, general «Fightin ‘Joe» Dunford at Russland utgjorde en «eksistensiell trussel« mot USA. For tre år siden var det Kina. De synes ikke i stand til å bestemme seg.

Legg til de voksende militære spenningene mellom NATO og Russland. Tyske Luftwaffes Eurofighter Typhoon jagerfly begynte å patruljere luftrommet over de tre baltiske statene med fullt aktiverte våpen den 20. september. Karl Müllner, det tyske luftvåpenets generalinspektør, uttalte at beslutningen om å fly fullt bevæpnet er beregnet på å «motivere» tyske piloter. Han ville ikke utdype hvilke flyvåpen som kunne bli fienden, og heller ikke hva hans piloter ble motivert for. Den nye B 61-12 atombomben kan også monteres på tysk Tornado jagerfly. Kanskje dette virkelig ville motivere de tyske pilotene.

I juni dette året fløy USAs forsvarsminister Carter til Stuttgart hvor han møtte to dusin amerikanske militære ledere og ambassadører basert i Europa i hovedkvarteret til US European Command. Da uttalte Carter : «Vi har noe som har tatt en trist vending i det siste, nemlig Russland

Hmmmmm.

Tredje verdenskrig? Unnskyld meg?

Det som er helt klart den mest bisarre av alt i dette nettet av økende dramatikk, og samtidig som Russland åpent ber Washington om å bli med sin anti-terrorist-koalisjon i Syria mot ISIS og andre jihadistiske grupper, er en lite bemerket bemerkning av paven. I hans tale den 19. september på Havanas Jose Marti Lufthavn, gjorde pave Frans, den første jesuittiske paven i historien, et merkelig tillegg til hans forberedte tekst. Han lovpriste de nye amerikanske skrittene for å forsoning med Cuba etter mer enn femti år med amerikanske sanksjoner. I følge den offisielle nettsiden til jesuittordenen ble pavenavnet til Jorge Mario Bergoglio ikke tatt fra Frans av Assisi, men i stedet fra Frans Xavier, en av grunnleggerne av jesuittene. Han bemerket at USA og Cuba kan være et eksempel for verden «en verden som trenger forsoning i denne tredje verdenskrig.»

Unnskyld meg, deres Hellighet? Det er et historisk faktum at jesuittene ble grunnlagt som en militær orden og ble kalt ‘Guds soldater’, men hva handler dette om? Vet du noe vi ikke vet?

ilpapa
Pave Frans i Havanna

Ifølge min kollega Pepe Escobar fra Russlands nyhetsbyrå Sputnik og avisen Asia Times var ‘tredje verdenskrig’ aldri en del av den opprinnelige teksten av pavens tale. Frans la personlig det til på sin flyreise fra Roma til Havanna.

Var det ment å signalisere at ledet av den militante banneret til historiens første jesuittpave er Vatikanet i ferd med å bringe oss inn i en tredje verdenskrig mot Russland og dets allierte, blandt dem absolutt også Kina? Svært få statsmenn eller politiske ledere som jeg vet om kaller det vi har i dag for tredje verdenskrig. Er kommentaren ment å signalisere at den tusen års søken av den romerske kirken for å utrydde ortodoks kristendom, som Russland i dag er en bastion for, sammen med Hellas, Serbia og østlige Ukraina og andre steder, blir sett på som den største premien? La oss inderlig i håpe det ikke er så, og håpe at utrykket han la til skyldtes trøtthet eller jetlag på den lange flyturen fra Roma til Havanna.


http://journal-neo.org/2015/09/28/germany-to-be-a-nuclear-ash-heap/

Reklame