Tidligere britisk ambassadør : Bare mannskit fra MI5

 

Av Craig Murray, den 17. september 2015

I løpet av det siste tiåret, når 7/7 har falt ut av denne statistikken, har bare én person blitt drept i Storbritannia av en islamsk terrorangrep. La meg gjenta det: I det siste tiåret har én person blitt drept i Storbritannia av et islamsk terrorangrep. Dette uheldige tilfellet var Lee Rigby.

Craig Murray
Craig Murray

Det tragiske drapet på Rigby illustrerte hvor lett det er for terrorister å begå en voldshandling. To svært uorganiserte nigerianske galninger myrdet ham med kniver. Dessverre, hvis et par galninger bestemmer seg for å prøve dette på noen på gata, har de har en høy sjanse for å lykkes.

Det er derfor du må være tullete for faktisk å tro på MI5s gjentatte påstander i løpet av det siste tiåret om at det er tusenvis av dedikerte terrorister der ute, fanatisk bestemt og organisert, men at de i løpet av et tiår med konstant innsats ikke har lyktes i å drepe noen andre. Det var, hevder MI5, seks faktiske forsøk på terrorangrep i år, men heldigvis reddet MI5 oss fra alle.

Hvis du tror på MI5 påstander, er det to muligheter. Den første er at vi har sikkerhetstjenester av en ganske utrolig grad av effektivitet, i stand til hindre tilfeldig terrorisme, noe som generelt blir ansett som å være nær umulig. Det andre er at vi har tusenvis av dedikerte terrorister av slik utrolig inkompetanse at de ikke klarer å drepe noen, selv når de kunne velge hvilken som helst tilfeldig utvalgt mål i hele Storbritannia og hvilken som helst metode, fra kniver til forgiftning, krasje inn i noen med biler, til skyting og bomber, og at de ikke har noe imot å miste sitt eget liv i forsøket. Dvs. at vi har udugelige terrorister.

Det finnes selvfølgelig en tredje mulighet – at disse tusenvis av dedikerte terroristene og disse snesvis av hindrete planene i det siste tiåret var oppspinn, eller i det minste grove overdrivelser av sikkerhetstjenestene. En rekke fanatikere har faktisk blitt dømt og fengslet. Men den eneste, enslige, potensielle angriperen de siste årene som faktisk var i besittelse av en brukbar bombe var en britisk soldat med et hat mot muslimer. Og naturligvis ble han ikke regnet som, og heller ikke dømt som, en terrorist. Terrorister er muslimer.

Den berømte «flytende bombeplanen«, der det til slutt viste seg, urapportert av media, at det faktisk ikke var noen bomber og ingen flybilletter, og den mistenkelige kjemikaliet som ble funnet i tåteflasker var Milton steriliseringsmiddel for tåteflasker, er kanskje det beste eksempelet.

Men selvfølgeligvis er masse folk dømt for terrorisme. Faktisk har lov etter lov strukket definisjonen av terrorisme så langt at jeg er nesten helt sikkert skyldig av det bare ved å publisere dette innlegget. I mens konsentrerer styresmaktene seg om å trakassere universiteter og studenter til å forby talere som sier akkurat den type ting jeg skriver her, talere som protesterer mot arrestasjon og trakassering av muslimer, og den fortsatte politikken om å bombe muslimske land og drepe sivile.

Fordi det finnes nesten ingen islamsk terrorisme i Storbritannia. Den er praktisk talt ikke-eksisterende. Det er ikke den egentlige årsaken til at den korporative staten ønsker seg stadig mer overvåkingsmakt, stadig flere restriksjoner mot ytringsfriheten og selv på universiteter, tankefrihet. Ikke la deg lure. Kjemp tilbake.


Craig Murray er  forfatter, kringkaster og menneskerettighetsaktivist. Han var britisk ambassadør til Usbekistan fra august 2002 til oktober 2004, og rektor ved Universitetet i Dundee fra 2007 til 2010.


 

Reklamer

Én kommentar

Kommentarer er stengt.